You are here
Home > Košarka > Idemo u Atinu da odigramo najbolje što možemo

Idemo u Atinu da odigramo najbolje što možemo


Meč sa „zelenima“ sa severa Atine donosi još jednu izuzetno jaku utakmicu u zgusnutom kalendaru crveno-belih ali, trener Radonjić očekuje da će njegov tim odigrati dobar meč sa suparnikom koga dobro poznaju.

„Idemo u Atinu da odigramo najbolje što možemo, da budemo konkurentni protiv tima koji je u dobroj formi. Odigrali su dobar meč protiv Makabija i u domaćem protiv prvenstvu su bili superiorni. Dobili su veliko pojačanje u Hezonji, TJ Brej je takođe stigao. Novi trener Odet Kataš je tu i to su krupne promene u odnosu na tim sa kojim smo igrali prvu utakmicu u Beogradu“, rekao je Radonjić za klupski sajt.

Radonjić je istakao da je Dejan Davidovac bolestan i da neće putovati u Grčku, ali da je dobra vest da nije korona u pitanju. Osvrnuo se i na vrlo zgusnut raspored utakmica kroz koji prolazi njegov tim zbog čega ima problema i sa sastavljanjem tima.

„Raspored je takav, 12 mečeva u martu, ali stvari gledamo drugačije, od danas do poslednje utakmice u regularnom delu ABA lige, a to je 19.april, čeka nas 12 utakmica. Svesni smo da je ritam izuzetno naporan, u 7 dana igramo 4 utakmice koje su intenzivne i bitne, i to iziskuje mnogo napora. Uspeli smo da budemo dosta dobri u poslednjim utakmicama, a ono što nas uvodi u razmišljanje je situacija oko povreda, bolesti… Jednostavno, već sam o tome pričao, predugo to traje, ali idemo u Atinu, tome smo okrenuti i o tome razmišljamo sada.“Source link

Slicni artikli

Top