You are here
Home > Fudbal > I da ga je Piksi pozvao, Kolarov NE BI DOŠAO U REPREZENTACIJU! Sada je jasno i zašto nije igrao protiv Škotske

I da ga je Piksi pozvao, Kolarov NE BI DOŠAO U REPREZENTACIJU! Sada je jasno i zašto nije igrao protiv Škotske


Zapravo, problem je konkretno u Interu. Italijanski velikan je svojim igračima zvanično zabranio da putuju na utakmice svojih reprezentacija u martu, čime je potvrđena činjenica i da je Kolarovu nije bilo dopušteno da igra protiv Škotske.

Razlog tome je što su u ekipi potvrđena nova dva slučaja zaraze korona virusom, a njihova utakmica u prvenstvu protiv Sasuola je odložena.

Foto: A. Dimitrijević / RAS Srbija

Aleksandar Kolarov

Inter je danas saopštio da su posle Dambrozija i Handanovića, korona virusom zaraženi i Stefan de Fraj i Matijas Vesino.

Lokalne zdravstvene vlasti odlučile su da na četiri dana zabrane treninge „nero-azura“, čijim igračima je zabranjeno da putuju na predstojeće utakmice reprezentacija u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Kataru.

Inter je naveo da su De Fraj i Vesino juče testirani i da se nalaze u svojim kućama u karantinu.

– Po informaciji o novim pozitivnim slučajevima, lokalne zdravstvene vlasti Milana odlučile su da odmah suspenduju sve aktivnosti ekipe u naredna četiri dana, zaključno sa nedeljom, 21. martom. Utakmica Inter-Sasuolo, koja je trebalo da bude odigrana 20. marta, odložena je. Uvedena je zabrana igračima da se odazovu na pozive reprezentacija – navodi se u saopštenju.

VIDEO: Albanci imaju velikih problema sa stadionom

Source link

Slicni artikli

Top