You are here
Home > Borilački > Gimnastirač prihvatio da uđe u ring sa najjačim čovekom na svetu, a zbog onog što mu se desilo, postao je hit na internetu! /VIDEO/

Gimnastirač prihvatio da uđe u ring sa najjačim čovekom na svetu, a zbog onog što mu se desilo, postao je hit na internetu! /VIDEO/


Bivši gimnastičar Nil Vilson se odlučio na ono, za šta nema mnogo onih koji bi tako nešto smeli, a sve kako bi proverio kakav je osećaj primiti udarac od nekadašnjeg najjačeg čoveka na svetu Edija Hola.

I žestoko se pokajao.

Hol je pobednik Strongmen takmičenja iz 2017. godine, a nakon što se povukao iz tog sporta, odlučio je da se posveti boksu.

On se uveliko priprema za ulazak u ring, koji će se desiti za šest meseci, a u sklopu priprema, naspram njega se našao bivši gimnastičar Nil Vilson, koji je želeo da proveri snagu ovog čoveka.

Iako je Vilson na sebi imao neophodnu zaštitu, Hol ga je snažnim udarcem odvojio od zemlje i odbacio nekoliko metara unazad.

Nakon ovog klipa, Vilson je imao samo kratku izjavu u kojoj je poručio da mu je „mozak pomeren“, ali da se oseća sjajno.

Inače, Hol će prvi meč imati u septembru u Las Vegas, a rival će mu biti Haftor Bornson, koji je poznat i pod nadimkom „Planina“, kako glasilo ime njegovog lika u čuvenoj seriji „Igra prestola“.

Video: Novak Đoković i MMA zagrevanje za Australijan open

Source link

Slicni artikli

Top