You are here
Home > Borilački > „Željan sam prave borbe!“ Nesvakidašnji potez, Veljko Ražnatović ODBIO da uđe u ring sa dosta slabijim protivnikom

„Željan sam prave borbe!“ Nesvakidašnji potez, Veljko Ražnatović ODBIO da uđe u ring sa dosta slabijim protivnikom


Srpski bokser Veljko Ražnatović trebalo da je učestvuje na spektaklu koji će se 20. marta održati u Moskvi, ali do meča ipak neće doći.

Iako se ne dešava često da bokseri propuste priliku da na lak način upišu novu pobedu, protiv dosta slabijih rivala, Ražnatović nije želeo da krene tim putem.

On je odbio da boksuje sa protivnikom koji je prirodno kategoriju ispod njega i sa žestoko negativnim skorom.

Veljko je objasnio razloge otkazivanja uvodnog meča protiv Sergeja Belošapkina iz Sankt Peterburga, koji ima 40 godina i skor 11-34-1, a pre 11 trijumfa, imao je čak 24 vezana poraza.

– Nažalost, gledaćemo se kroz konopce tek 15. maja u Nemačkoj. Željan sam prave borbe i to želim da pružim svim ljudima koji prate moju karijeru. Uskoro nove informacije o protivniku koji će biti pravi test i odskočna daska ka najvećem cilju. Nastavljam pripreme pod budnim okom Vitalija Slavnova i Alana Čehoeva u “Arijana boksing timu”, koji je proizveo osam prvaka sveta. Boks je moj život. Moje vreme dolazi, napisao je Veljko Ražnatović u objašnjenju.

Inače, Ražnatović je trebalo da boksuje u uvodnom meču za titulu svetskog šampiona u poluteškoj kategoriji WBO i IBO verziji, između Artura Beterbijeva i Adam Deinesa.

Video: Veljko Ražnnatović – boks

Source link

Slicni artikli

Top