You are here
Home > Fudbal > „Treba NAGRAĐIVATI, A NE KAŽNJAVATI ovakve ljude“ Popularni pevač iz Srbije stao uz osuđenog Zdravka Mamića!

„Treba NAGRAĐIVATI, A NE KAŽNJAVATI ovakve ljude“ Popularni pevač iz Srbije stao uz osuđenog Zdravka Mamića!


Popularni pevač Boban Rajović je putem društvenih mreža pružio podršku Zdravku Mamiću, kojeg je sud u Hrvatskoj proglasio krivim.

Naime, Zdravko i njegov brat Zoran, juče su pravosnažno osuđeni na kazne zatvora u trajanju od šest godina i po godina, odnosno četiri godine i osam meseci za mlađeg Mamića.

Zbog svega toga, prašina se i dalje ne spušta u Hrvatskoj, a braća su povukla i prve poteze, Zoran je podneo ostavku na mestu trenera Dinama, dok je Zdravko izašao u javnost sa šokantnim otkrićem da je podmićivao sudije i delio novac s fudbalerom Real Madrida Lukom Modrićem.

Foto: Instagram/rajovicboban / Instagram

Objava Bobana Rajovića

Da se u zlu poznaju prijatelji, pokazao je Rajović, koji je stao u odbranu „Maminja“, kako ga je sam nazvao, te mu pružio podršku.

– U fudbalu ovakve ljude treba da nagrađujemo, a ne da kažnjavamo. Podrška za Maminja. Ne daj se, prijatelju, napisao je pevač uz zajedničku fotografiju.

Podsetimo, Vrhovni sud Hrvatske u najvećem delu je potvrdio presudu Županijskog suda u Osijeku iz 2018. godine protiv braće Mamić i njihovih saradnik, zbog izvlačenja 116.000.000 kuna iz Dinama.

Video: Mamić – intervju za Arenu Sport

Source link

Slicni artikli

Top