You are here
Home > Fudbal > Stanojević suspendovao četvoricu igrača Partizana!

Stanojević suspendovao četvoricu igrača Partizana!

Portal logo

Sve posle poraza od četvrtoligaša…

Od poraza u Nišu krajem oktobra prošle godine Partizan niže pobedu za pobedom. Aleksandar Stanojević pronašao je pobedonosnu formulu, ne menja mnogo, a rezultat ozbiljnog napretka jasno se video na poslednjih pet mečeva. Dva puta su crno-beli postigli po pet golova, jednom šest, jednom četiri.

Imajući u vidu da je podosta igrača imalo značajnu manju minutažu od redovnih startera klub iz Humske organizovao je danas prijateljsku utakmicu protiv Prve iskre, člana Beogradske zone (četvrti rang takmičenja u Srbiji).

I Stanojević jejoš jednom dobio potvrdu da je bio u pravu kada se radi o poverenju timu koji pobeđuje. Tim iz Bariča koji od pre nekoliko dana sa klupe vodi bivši igrač beogradskog kluba Srđa Knežević slavio je rezultatom 1:0. Poraz, međutim, nije najgora stvar u svemu po neke od mlađih igrača srpskog viceprvaka. Kako navodi Terlegraf.rs šef struke Partizana odlučio je da suspenduje čak četvoricu fudbalera. U pitanju su Denis Stojković, Nikola Terzić, Nikola Čolić i Nikola Štulić.

Isti izvor navodi da pomenuta četvorka do daljeg neće trenirati s prvim timom zbog slabog zalaganja na utakmici sa Prvom iskrom i ne ispunjavanja profesionalnih obaveza.

Crno beli su igrali u sastavu: Popovic – Lutovac, Banjak (od 45. Purić), Ostojic, Brežančić – Smiljanić, Zdjelar (od 45. Ilić) – Pavlović, Terzić, Čolić (od 45. Stojković) – Štulić.

Ako ćemo po rezultatu, a očito i utisku koji su ostavili na Stanojevića danas, teško će neko od navedenih u skorije vreme popraviti svoj status…

Source link

Slicni artikli