You are here
Home > Fudbal > Radonjić nije više u planovima Marselja

Radonjić nije više u planovima Marselja

Portal logo

Nemanja Radonjić je završio sa Olimpikom iz Marselja, tvrde lokalni mediji. Iako ima ugovor do leta 2023. i pozajmicu u Herti do kraja ove sezone, na Velodromu ga ne vide u planovima za budućnost. Marselj je prema pisanju francuskih medija rešio da na kraju sezone sasluša ponude za Radonjića i da prihvati najbolju. To je stav sportskog direktora Pabla Longorije.

Podsetimo, Radonjić je u redove francuskog velikana došao pre dve i po godine iz Crvene zvezde u transferu teškom 12.000.000 evra. Na 62 meča za Marselj je dao osam golova i upisao dve asistencije da bi minulog januara prešao u Hertu na pozajmicu vrednu 500.000 evra do kraja sezone. Berlinski klub ima i opciju da ga otkupi na kraju sezone za 12.000.000 evra ali još nije poznato da li će to i učiniti.

(1,32) Bajern (5,60) Lacio (8,50)

Radonjić je od dolaska u Berlin odigrao četiri meča za Staru damu nemačkog fudbala i nije upisao gol ili asistenciju. Herta se grčevito bori za opstanak od čega će i da zavisi transfer politika na leto. Malo je verovatno da će nemački klub izdvojiti novac za Radonjića ako ispadne iz lige jer će morati drastično da kreše budžet.

——————-

Mozzart asistenti dolaze na vaš prag radi uplate depozita i isplate dobitaka – svakog dana biće dostupni od 08 do 22, a brojeve telefona na koje ih možete pozvati pronađite OVDE.

Source link

Slicni artikli

Top