You are here
Home > Fudbal > On vam je svetski rekorder, svakog dana je radio ONE STVARI s tri ili četiri devojke!

On vam je svetski rekorder, svakog dana je radio ONE STVARI s tri ili četiri devojke!


Bivši italijanski fudbaler Danijele Adani tokom gostovanja u emisiji legendarnog sunarodnika Kristijana Vijerija prisetio se perioda u Fjorentini kada je jedan njegov saigrač bio toliko iscrpljen i to zbog s*ksualnih odnosa?!

Tokom razgovora, govorili su na brojne teme, a dotakli su se i bračnog para Ikardi, koji ne krije da „one stvari radi i po nekoliko puta na dan“, ali je Adani ipak rekao da poznaje fudbalera koji to čini i češće.

U pitanju je Saliju Lasisi, fudbaler iz Obale Slonovače, koji je igrao za Parmu, Sampdoriju i Romu, svlačionicu je delio sa Adanijem u Fjorentini, a koji je zbog povreda morao veoma rano da završi igračku karijeru.

Foto: Marco_Bucco / EPA;

Salihu Lasisi

– Kad se vrati iz Obale Slonovače, bude iscrpljen do te mere da nema snage da istrči jedan krug na treningu. Objasnio mi je da dobije brdo pisama i fotografija svaki put kad se vraća u svoju zemlju i odlazi sa tri ili četiri devojke svakog dana – nasmejao se Adani.

Nije krio nekadašnji as da mu je saigrač često bio na izmaku snaga.

– Onda se vrati u Italiju i treba mu oko mesec dana odmora. Bio je mnogo umoran i bilo je nemoguće da ga često viđamo na treninzima, ali je bio neverovatno srećan – dodao je Italijan za magazin „Gol“, a preneo je Mondo.

Adani je napravio mnogo bolju karijeru od Kazanove iz Obale Slonovače, ali je ženska srca osvojilo visoki Lasisi.

VIDEO: Kontroverzne žene fudbalera

Source link

Slicni artikli

Top