You are here
Home > Tenis > On će NEKOG DA LEČI? Nik Kirjos odustao od Majamija, ali je našao drugi „posao“

On će NEKOG DA LEČI? Nik Kirjos odustao od Majamija, ali je našao drugi „posao“


Australijski teniser Nik Kirjos ne prestaje da iznenađuje svet. Ne može da prođe ni mesec dana, a da se oko njega ne događa nešto, u najmanju ruku – čudno.

On je nedavno odustao od dolaska na turnir u Majami, ali će u pauzi očigledno imati šta da radi jer je pronašao novu „zanimaciju“.

Naime, on se izgleda da trudi da popravi mnogih na njegov život, pa je sada odlučio da pomogne svima onima koji su u depresiji.

– Ova poruka je za sve one koji se muče sa motivacijom, svrhom svog postojanja, za sve one koji ne žele da ustanu iz kreveta, sve je to OK. Bio sam u situacijama na koje nisam ponosan, ljudi mi stalno govore kako traćim svoj talenat, kako sam razočaranje. Borio sam se sa odvratnim rasizmom, slušao ljude oko sebe kako kažu da su izgubili nadu – napisao je teniseri i dodao:

– Znam kako je to kad misliš da niko ne razume probleme koje imaš u svojoj glavi. Sada vam kažem, sve će biti u redu, uživajte u prelepom životu pred vama, radite ono što vas čini srećnim. Ne propuštajte priliku tek tako. Osećajte se slobodnim da me pozovete ako se osećate izgubljeno ili osećate da ne možete više. Ovde sam za vas – poručio je Kirjos na svom Instagramu.

U Melburnu je 2020. bio jedan od glavnih inicijatora kampanje za pomoć ugroženima u požarima u Australiji, a tokom pandemije korona virusa je u Kanberi kupovao i raznosio hranu na kućne adrese onim kojima je to bilo potrebno.

Što se tiče sportskog uspeha ove sezone, Australijanac ima skor od četiri pobede i dva poraza i trenutno je 50. na ATP listi.

VIDEO: Kirjos psuje posle poraza u Sinsinatiju

Source link

Slicni artikli

Top