You are here
Home > Tenis > Nema nikakav bekhend! Da se ONA pitala Novak Đoković nikad ne bi sarađivao sa Marjanom!

Nema nikakav bekhend! Da se ONA pitala Novak Đoković nikad ne bi sarađivao sa Marjanom!


Ako je neko zaslužan za veliku karijeru Novaka Đokovića, to je onda njegov trener Marjan Vajda koji je sada otkrio šta je njegova ćerka imala da kaže još davne 2006. godine.

Slovak je, kako i sam Novak kaže, postao deo njegove porodice i za njega predstavlja više od trenera. Njihova saradnja počela je 2006. godine, a uz mali prekid od maja 2017. do početka 2018. godine, traje i dan danas.

Vajda je u razgovoru za jedan od podkasta o tenisu pričao o svom prvom susretu sa Srbinom, i ispričao je interesantnu anegdotu o komentaru svoje ćerke dok su zajedno gledali trening koji je Đoković imao.

– Putovali smo u Pariz, gde smo upoznali celu porodicu, roditelje i braću, a on je igrao na terenu, trenirao je sa Olivijem Rohusom. Poveo sam svoju ćerku i gledali smo ga. Pitao sam je, „slušaj Natalija, šta misliš o ovom momku“? – rekao je Vajda.

Imala je svoje mišljenje o Novaku, a svom ocu je predočila šta ga očekuje.

– Ona ga je pogledala, on je imao neku razmenu udaraca, a onda je rekla „Ne znam, nema nikakav bekhend“. Već tada ga je osuđivala i već mi je dala zadatak i poručila da imam težak posao i da moram da unapredim njegovu igru na neki način, ali već tada sam video da je neverovatan takmičar. Jednom kada izađe na teren, skoro da ne gubi poene – uz osmeh je ispričao Vajda, a preneo je „Telegraf“.

VIDEO: Novak Đoković počeo da trenira

Source link

Slicni artikli

Top