You are here
Home > Fudbal > Muke za Bajern pred derbi sezone, Leva i Alaba moraju u karantin?

Muke za Bajern pred derbi sezone, Leva i Alaba moraju u karantin?

Portal logo


Tako trenutno stoje stvari…

Bajern Minhen je proteklog vikenda zahvaljujući remiju RB Lajpciga uspeo da vrati prednost u odnosu na najvećig rivala u borbi za salataru na četiri boda, ali daleko od toga da je trka za titulu rešena. Bavarcima posle reprezentativne pauze sleduje gostovanje upravo u Istočnoj Nemačkoj, a dvojica veoma važnih igrača – Robert Levnadovski i David Alaba pod znakom su pitanja za taj derbi. Razlog za veliku brigu Hansija Flika jeste putovanje pomenute dvojice prvotimaca u područja za koja Nemačka država smatra da su rizična, pa bi tako po povratku iz datih morali u karantin punih 14 dana.

Pojedini poljski mediji pišu a Nemci prenose da je Levandovski navodno obavestio šefove u Minhenu da po svaku cenu želi da igra za svoiju zemlju protiv Engleske na Vembliju 31. marta. Kako Engleska spada u ta rizična područja znači da bi Bajern morao da se odrekne najboljeg napadača sveta za utakmicu sa Lajpcigom, ali i za narednu protiv Union Berlina.

Hansi Flik je samo kratko prokomentarisao takvu mogućnost i najavio nemali problem

„Finiš je sezone, odlučuje se o titulu i potrebni su nam svi igrači. Kada se vrate sa reprezentativnih obaveza moraju odmah biti na raspolaganju. Ukoliko država bude nalagala da se mora u karantin, klub bi mogao da odluči da ne pusti određene fudbalere„.

Sa Davidom Alabom situacija je nešto drukčija. Austrija 25. marta igra protiv Škotske, međutim Flik nije previše zabrinut:

„Sa Davidom priča ide u dobrom smeru, možda neće putovati u Škotsku„.

Bajern poslednjih dana vodi intenzivne pregovore i sa lokalnim vlastima kako bi rešio ovaj problem u najavi.

***

Mozzart je spremio veliko iznenađenje u vidu Bonusa dobrodošlice od 100% za sve novoregistrovane igrače. Informišite se o detajima OVDE.

Source link

Slicni artikli

Top