You are here
Home > Fudbal > Liverpul uložio skoro 60.000.000 evra u trening centar, a igrači nezadovoljni

Liverpul uložio skoro 60.000.000 evra u trening centar, a igrači nezadovoljni

Portal logo

Posle 70 godina Liverpul je u novembru 2020. promenio trening centar. Čuveni Melvud zamenio je Kirkbi u koji je uloženo skoro 60.000.000 evra.

Iako bi se pretpostavilo da će modernije zdanje, koje se prostire na 9.200 kvadratnih metara i ima tri terena pravih dimenzija, dve teretane, sportsku halu, čak i terene za odbojku na pesku, olakšati fudbalerima rad na treninzima i omogućiti im da se koncentrišu samo na trenerove zahteve, to nije slučaj. Engleski mediji pišu da fudbaleri aktuelnog šampiona nisu zadovoljni prelaskom u novi trening centar, a razlog je – vetar.

SUBOTA, 18.30 (FA KUP): (8.50) EVERTON (4.70) SITI (1.38)

Naime, Kirkbi u kom se sada nalazi Liverpulova baza poznat je i kao Vetrovita luka zbog koje igrači amaterske lige u okrugu Mersisajd mrze odlazak na to gostovanje, piše San. Vetrovito vreme u zimskom periodu ume da bude jako nezgodno – znamo veoma dobro kako je kada brije košava – što izgleda baš smeta izabranicima Jirgena Klopa, jer se selidba iz Melvuda poklopila sa serijom loših rezultata Redsa.

U novi trening centar ekipa je prešla u novembru, kada je bila treća na tabeli Premijer lige. Sada je na šestom mestu, sa pet bodova manje od plasmana u Ligu šampiona i čak osam utakmica bez pobede na domaćem terenu (šest poraza, dva remija). Očigledno je da nešto ne štima, a da li je vetar najveći problem, na Klopu je da otkrije…

Source link

Slicni artikli

Top