You are here
Home > Košarka > Kreće „sezonska rasprodaja“ u Orlandu: Svi na ponudi osim Fulca i Ajsaka

Kreće „sezonska rasprodaja“ u Orlandu: Svi na ponudi osim Fulca i Ajsaka

Portal logo

Tim sa Floride se nada da će profitirati na trejdovima Vučevića, Gordona i Furnijea

Orlando je spreman da se rastane sa Nikolom Vučevićem posle devet sezona. Ipak, tim sa Floride će, prema pisanju američkih medija pokušati da što više „zaradi“ na odlasku svog ol-star igrača. Od komšija iz Majamija, zatim San Antonija, Bostona i Šarlota koji su zainteresovani za Vučevića pokušaće da dobije nekoliko igrača ili prava na pikove na draftu.

Međutim, nije Orlando spreman da pusti samo crnogorskog centra koji ove sezone beleži prosek od 25 poena i 11, 6 skokova po utakmici uz 41,4 odsto uspešnosti u šutu za tri poena, već skoro sve igrače, računajući Erona Gordona i Ivana Furnijea, ali ne Markela Fulca i Džonatana Ajsaka, koji zbog povreda neće igrati do kraja sezone, navodi Sports Ilustrejtid.

Ovakav potez navodi da je Orlando prelomio da krene u kompletno renoviranje ekipe, jer povremene promene nisu mnogo donele prethodnih sezona. Od finala Istoka sa Bostonom (2-4) iz 2010. godine Medžik je samo u četiri navrata stigao do prve runde plej-ofa…

*****

Mozzart je spremio veliko iznenađenje u vidu Bonusa dobrodošlice od 100% za sve novoregistrovane igrače. Informišite se o detajima OVDE.

*****

Source link

Slicni artikli

Top