You are here
Home > Fudbal > Gde li će sad!? Zbog pljačke je sa mužem pobegla iz Engleske u Pariz „glavom bez obzira“, a tu je doživela NAJVEĆI STRAH u životu! Porodica Anhela di Marije dugo neće imati miran san

Gde li će sad!? Zbog pljačke je sa mužem pobegla iz Engleske u Pariz „glavom bez obzira“, a tu je doživela NAJVEĆI STRAH u životu! Porodica Anhela di Marije dugo neće imati miran san


Iako su pljačkaši odneli sef iz njegove kuće u kome su bili nakit i satovi, vredni bar 500 hiljada evra, za njega je svakako najvažnije da su njegovi najbliži dobro, mada su sigurno potreseni zbog nemilog događaja.

Njegova žena Horhelina, koja je starija od njega nekoliko godina i uskoro slavi 40. rođendan, insistirala je inače na odlasku iz Mančestera pošto joj se u tom gradu ništa nije dopalo.

Upravo je to razlog zašto je Di Marija u Junajtedu boravio samo jednu sezonu, gde je verovali ili ne i tamo bio žrtva pokušaja pljačke!

Čak je i pitanje da li bi se preselio u Pariz da njegova žena nije „brutalno napala“ engleski grad, tamošnju kulturu i uopšte stanovništvo.

– U Madridu je sve bilo savršeno, a onda je došla ponuda Mančestera. Rekla sam mu nema šanse, idi sam, ali je navaljivao… – ispričala je Di Marijina žena pre nekoliko godina.

Sigurno je da će posle ove neprijatnosti razmisliti da li da ostane da živi i u Parizu, kao i njen suprug koji sve manje igra u glavnom gradu Francuske.

Podsećamo, veliku dramu preživeli su Di Marija i Markinjos, fudbaleri PSŽ-a čiji su domovi, a i porodice, bili na udaru pljačkaša protekle nedelje.

Sve se odvijalo dok su napadači znali da fudbaleri nisu kod kuće, pošto su igrali utakmicu Lige 1 protiv Nanta.

Anhel Di Marija je zbog toga čak i zamenjen na meču, teren je napustio u suzama, ali srećom njegova supruga i deca nisu bili meta napada.

Sa druge strane, „Lekip“ je pisao kako je tokom pljačke Markinjosovog doma otac fudbalera prebijen, dok je Brazilac izjavio kako niko nije bio povređen:

– Niko nije povređen i sada su svi dobro. Francuske vlasti su pokrenule istragu – poručio je Markinjos.

VIDEO: Trenutak kada upravi PSŽ-a javljaju da je Di Marija opljačkan

Source link

Slicni artikli

Top