You are here
Home > Fudbal > ENGLESKI FUDBAL TUGUJE! Iznenada preminuo brat legendarnog defanzivca, i sam donedavno igrač!

ENGLESKI FUDBAL TUGUJE! Iznenada preminuo brat legendarnog defanzivca, i sam donedavno igrač!


Engleski fudbalski klubovi ostali su zatečeni informacijom koju su danas objavili britanski mediji – da je u 43. godini života iznenada preminuo Stiv Jagjelka, čiji je brat Fil jedan od legendarnih ostrvskih defanzivaca.

Dok Fil i dalje igra, a kao 38-godišnjak je član Šefilda, mada je slavu stekao tokom 12 sezona u Evertonu, kada je i zaslužio čak 40 poziva u reprezentaciju Engleske, njegov stariji brat je nedavno završio fudbalsku karijeru.

Svojvremeno je nastupao za Šruzberi taun, Šefild junajted i Ekrington Stenli, s kojim je osvojio titulu u tzv. „Konferenciji“, odnosno petom rangu takmičenja.

„Svi u Ekringtonu su apsolutno užasnuti ovom vešću. Stiv je ispisao istoriju sa Crvenima, osvojivši čuveni trofej Konferencije 2006. Sada smo mislima uz njegovu porodicu i prijatelja u ovim tragičnim trenucima“, poručili su iz njegovog bivšeg kluba.

On je prethodno odigrao više od 200 mečeva za Šruzberi, koji se takođe na sličan način oglasio na društvenim mrežama, baš kao i Telfrod junajted, za koji je brat legendarnog defanzivca takođe svojvremeno nastupao.

VIDEO: Fudbaleri kao deca

Source link

Slicni artikli

Top