You are here
Home > Košarka > Bogdanovićevih sedam poena u pobedi Atlante nad Hjustonom

Bogdanovićevih sedam poena u pobedi Atlante nad Hjustonom


Danilo Galinari je postigao 20 od svojih 29 poena u prvom poluvremenu meča i umnogome je pomogao Atlanta Hoksima da pobede Hjuston, čime je Rokits franšiza stigla do rekordnog 17. uzastopnog poraza (preciznije, taj rekord, koji su u svojoj prvoj sezoni postavili San Dijego Rokitsi, ovim je izjednačen). Hjuston nije slavio od 4. februara.

S druge strane, Atlanta je šestim uzastopnim porazom stigla do najdužeg niza nepobedivosti još od prvog meseca sezone 2016-2017.

Atlanta je vodila sa 73:58 u prvom delu, ali je Hjuston sa odličnih 34:20 u trećoj deonici uspeo da dođe do 93:92 pred poslednju četvrtinu.

Galinari je potvrdio da se nalazi u formi, pošto je i u četvrtoj od poslednjih pet utakmica postigao najmanje 20 poena. Pre toga je u samo dva puta to uspeo u 23 meča ove sezone.

Još četvorica košarkaša Atlante su postigla dvocifren broj poena (Kolins 20, Traj Jang 13), ali Bogdan Bogdanović nije bio među njima.

Srpski reprezentativac je za 20 minuta na parketu šutirao 3-8. Pogodio je jednu trojku iz četiri pokušaja, što je sve skupa bilo dovoljno za sedam poena. Imao je još po dve asistencije i skoka.

Viktor Oladipo je bio najbolji u dresu Hjustona sa 34 poena.

Sledeći meč Atlanta igra kod kuće protiv Oklahoma Sitija, dok Hjuston dočekuje Golden Stejt.Source link

Slicni artikli

Top