You are here
Home > Fudbal > Radojko Avramović obukao mlade Zebre

Radojko Avramović obukao mlade Zebre

Portal logo


U moru loših, stiže i jedna vrlo lepa fudbalska vest sa trena čačanskog Borca 1926… Naime, legendarni golman Zebri, Radojko Avramović, isti onaj koji je 2012. godine poneo zvanje najboljeg trenera jugositočne Azije s tri garniture opreme marke Đivova daraovao je pionire, kadete i omladince kluba s obale Morave. Ali ni to nije sve, budući da su lopte za omladinski pogon Čačana darovali uveliko afirmisani fudbaleri, Branko Jovičić, Lazar Marković i Milan Jevtović

Zahvalan na realizaciji saradnje je i sportski direktor Vladimir Stanisavljević:“Cilj je da naš podmladak, kao i prvi tim trenira i igra na najboljim terenima, kao i u najboljoj dostupnoj opremi. Hvala legendi među stativama, Radojku Avramoviću koji je obezbedio tri garniture za omladinsku školu, a neka ova velika akcija ujedno bude i objava totalne mobilizacije za sve Čačane, kako bi svako u svom domenu učestvovao u poduhvadu totalne revitalizacije svih klupskih resursa u cilju povratka u najviši rang“

Zadovoljan je i direktor omladinske škole, Neško Milovanović, budući da je u Borac iz Čačka stigla preko potrebna oprema za sve takmičarske selekcije u mlađim kategorijama.

Neško Milovanović

„Pioniri, kadeti, omladinci, svi su od sada i radno i paradno odeveni u novu opremu. Hvala Radojku Avramoviću o čijem doprinosu je izlišno trošiti reči. Hvala i Ramović Valentini, direktorci Ital sport Đivove, kao i Dušanu Živaniću iz iste kompanije, a naročito roditeljima naših najmlađih fudbalera na razumevanju i podršci. Na kraju, a ujedno na početku posebno se zahvaljujem Jovičiću, Markoviću i Jevtoviću na loptama za nove pobede naših selekcija“, poručio je Neško Milovanović, a mi dodajemo da su konkretno tri pomenute garniture dar Radojka Avramovića, a da su velika, već uveliko afirmisana imena srpskog fudbala prepoznala tu inicijativu i pomogla loptama istog proizvođača.

Vladimir StanisavljevićVladimir Stanisavljević

Zamoljen za završni komentar, Vladimir Stanisavljević, za MOZZART Sport kratko je poručio:“Neka ova klupska inicijativa bude jasan signal Čačanima da njihov Borac uprkos pandemijskim okolnostima misli na budućnost naše dece i gradskog fudbala! Zajedno možemo više, što gestom pokazuju velika fudbalska imena aktuelnog trenutka, kao i Radojko Avramović kao klupska legenda“.

Source link

Slicni artikli

Top