You are here
Home > Fudbal > ODREKLA SE KARIJERE zbog fudbalera i nestala! Silvija je zbog Saše napustila Srbiju i estradu, a kako danas izgleda „pokazala“ je Jelena, supruga drugog našeg fudbalera! c

ODREKLA SE KARIJERE zbog fudbalera i nestala! Silvija je zbog Saše napustila Srbiju i estradu, a kako danas izgleda „pokazala“ je Jelena, supruga drugog našeg fudbalera! c


Nekada je bila popularna pevačica nakon što se afirmisala preko emisije „Zvezde Granda“, ali je rešila da prekine karijeru i napusti zemlju zbog ljubavi.

Silvija Nedeljković je upoznala srpskog golmana Sašu Stamenkovića i rešila da ga prati svugde gde bi on išao zbog fudbala.

Sada je u Azerbejdžanu gde Stamenković brani za Sabah, a kako danas izgleda otkrila je supruga drugog fudbalera, Uroša Matića – Jelena.

Foto: Jelena Matić / Instagram

Stamenkovići i Matići

Brat Nemanje Matića je takođe u azerbejdžanskom fudbalu, igra za Karabag, a dva para se očigledno intenzivno druže.

Silvija Nedeljković je u pomenutoj emisiji učestvovala daleke 2007, oprobala se čak i kao voditeljka nakon toga, da bi se potom udala za Sašu Stamenkovića i nestala sa javne scene.

Neko vreme nakon što je krenula da se zabavlja sa golmanom se bavila pevanjem, ali kada je rešila da zasnuje porodicu sa Stamenkovićem, završila je estradnu karijeru.

Video: Jovana Gajić, supruga Zorana Tošića, u ogledalu

Source link

Slicni artikli

Top