You are here
Home > Košarka > Od njenog dolaska u Ameriku Srbin obara NBA rekorde! Lepotica koja obožava PROVOKATIVNE FOTKE sada je uz Alekseja Pokuševskog!

Od njenog dolaska u Ameriku Srbin obara NBA rekorde! Lepotica koja obožava PROVOKATIVNE FOTKE sada je uz Alekseja Pokuševskog!


Srpski košarkaš Aleksej Pokuševski polako počinje da sav raskošni talenat koji poseduje pokazuje u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu. A u SAD – više „nije sam“.

Beograđanin se nedavno vratio iz razvojne u NBA ligu i odmah odobrio rekord, a interesantno je da se sve poklapa sa dolaskom njegove devojke u Ameriku.

Član i starter Oklahome, postavio je rekord NBA lige protiv Memfisa kao najmlađi igrač koji je ubacio 20 ili više poena, imao 10 ili više skokova i pet ili više trojki, pošto je nanizo 23 poena, uz 10 skokova i pet trojki. Na istoj utakmici je Srbin postao i najmlađi igrač Tandera koji je ubacio bar 20 poena na NBA meču – učinio je to 19 godina i 78 od rođenja.

Kada se sve malo smirilo, srpski košarkaš je na Instagram nalog postavio sliku sa svojom devojkom, koja se sada preselila kod njega, a koja je, sudeći po njenim objavama, stigla u Ameriku pre tri nedelje.

Reč je o Grkinji Joani Lau, s kojom je Aleksej u dugogodišnjoj vezi, a po svemu sudeći, njena podrška je bila ono što mu je falilo da se razigra u Americi.

Na svom profilu, Joana ima nekoliko provokativnih fotografija koje će sigurno izmamiti uzdahe širom košarkaške publike.

Podsetimo, Aleksej Pokuševski je najbolje rangirani Srbin na draftu još od Darka Miličića i čuvenog drafta 2003. godine, kada je izabran za drugog pika. Kao igrač Olimpijakosa on je draftovan sa 17. mesta, birala ga je Minesota i na kraju je završio u Oklahomi. Uz njegovu porodicu, koja ga je pratila na draftu, bila je i lepa Grkinja.

Video: Pokuševski postigao 10 poena protiv Lejkersa

Source link

Slicni artikli

Top