You are here
Home > Tenis > „Izgubio sam motivaciju, neke stvari moraju da se promene!“ Filip Krajinović OČAJAN zbog onoga što mu se dešava!

„Izgubio sam motivaciju, neke stvari moraju da se promene!“ Filip Krajinović OČAJAN zbog onoga što mu se dešava!


Naime, jedan član njegovog tima, tačnije fizioterapeut Vlade Kaplarević pozitivan je na korona virus.

Teniser se uključio u program televizije Prva i objasnio da u izolaciji mora da ostane dve sedmice, i da je uradio pet PCR testova i da su svi negativni.

– Prvo su mi rekli da ću ostati dva tri dana dok ne dobijem dva negativna testa. A onda je došla informacija da ću morati da ostanem sedam dana. Nakon toga nova informacija je da moram da budem 14 dana u karantinu. Ovde sam 12 dana, a peti dan sam u izolaciji. Njihova Vlada me ne pušta iz zemlje, ne pušta me iz hotela iz sobe, počeo je Krajinović, koji je usput pokazao i kako izgleda soba u kojoj boravi.

Zbog čitave situacije, koja nije nimalo prijatna, Srbin je izgubio motivaciju, kada je povratak na teren u pitanju.

– Izgubio sam motivaciju, moraju neke stvari da se promene, jer je tenis izgubio čar. Kad se završi ovo dolazim kući i sešću da vidim sa timom šta dalje. Bio sam dve nedelje zarobljen u Australiji, sad u Dohi. Nemam neku želju da se vraćam na teren, pa da mi se desi isto, rekao je Krajinović koji je istakao i da će će otkazati neke turnire:

– Trebalo je da igram Majami, Monte Karlo, ali sad ću morati da promenim planove, jer ne znam u kakvom ću stanju biti. Ja nisam navikao na ovo da budem ovako u jednom mestu, zaključio je Krajinović.

Podsetimo, Somborac je učešće na turniru u Dohi završio na startu, porazom od Davida Gofana sa 6:4, 6:4.

Video: Bogdan Bogdanović igra tenis sa Krajinovićem, a Novak snima

Source link

Slicni artikli

Top