You are here
Home > Fudbal > HAOS, FUDBAL OVO NE PAMTI! Usred meča telefoni zvonili, zvezde izvođene zbog pljačke i otmice, asovi strahovali za decu i roditelje!

HAOS, FUDBAL OVO NE PAMTI! Usred meča telefoni zvonili, zvezde izvođene zbog pljačke i otmice, asovi strahovali za decu i roditelje!


Neverovatne scene desile su se u nedelju uveče, kada je, uobičajeno za vikend, igran veliki broj fudbalskih utakmica.

Jedna od njih je privukla posebnu pažnju, ona između Pari Sen Žermena i Nanta, jer je u 62. minutu zazvonio telefon sportskog direktora „svetaca“ Leonarda, a ovaj odmah potom zvao trenera, Maurisija Poketinja – da hitno izvede Anhela di Mariju iz igre.

Razlog? Nasilna pljačka koja se tada odvijala u kući u kojoj mu je bila porodica. Na sve to, ovo nije bio jedini pljačkaški pohod na igrače PSŽ-a tokom pomenute utakmice.

Novinari koji su izveštavali s meča nisu isprva znali razlog zašto je Poketino hitno odveo čuvenog Argentinca u tunel koji vodi ka svlačionici, a potom se sam vratio, da bi nedugo zatim sve postalo jasnije. I to uz prilično jezive detalje.

Naime, kako saznaje „RMC sport“, Di Mariji je tada javljeno da je pljačka koja se dešavala u njegovom domu pretvorila u „nasiilnu“, te da su u kući u tom trenutku bili fudbalerova supruga i deca.

Žena argentinskog reprezentativca, Horhelina Kardoso, potom je, bez iznošenja detalja, izjavila da je bila „ekstremno šokirana“, a policija je pokušala da umiri javnost rečima da se „porodica fudbalera i pljačkaši nisu susreli oči u oči“, iako je bilo i informacija da su razbojnici opkolili ukućane, ali se na kraju sve svelo na „odnošenje ogromnih dragocenosti“.

Međutim, u isto vreme odvojala se još jedna drama. Di Marijin saigrač Markinjos je takođe doživeo da mu stan bude opljačkan u sličnom kraju Pariza, a u njegovoj kući su se u tom trenutku nalazili – njegovi roditelji.

Prema pisanju lokalne štampe, oca i majku kidnaperi su oteli, i to zadajući udarce u glavu i grudi Marikonjosovom tati, a tek posle 30-40 minuta „situacija se smirila“ i to nakon što su odnete vrednosti od čije prodaje bi moglo da se zaradi nekoliko desetina hiljada dolara.

Markinjos je na Instagramu poručio da jeste bilo provale u kuću u kome su mu bili roditelji, ali da „niko nije patio“, te da policija sada sve istražuje.

U prethodnih godinu i po dana kroz pljačke za vreme takmičarskih nastupa već su prošla trojica igrača PSŽ-a, Serhio Riko, Tijago Silva i Erik Maksim Čupo-Moting.

Video: Fudbaleri kao deca

Source link

Slicni artikli

Top