You are here
Home > Fudbal > TSC čuva najveće blago: Lukić potpisao do 2023!

TSC čuva najveće blago: Lukić potpisao do 2023!

Portal logo

Nadaju se u TSC- u da će ponovo izaći na evropsku scenu, mada će ta misija sada biti mnogo teđak, uzimajući u obzir poraz od Radnika u četvrtfinalu Kupa Srbije. Međutim, u Bačkoj Topoli nisu dramatično shvatili taj neuspeh, nastavili su sa redovnim aktivnostima i napravili veliki posao.

Ugovor sa TSC-om produžio je najbolji igrač tima Nenad Lukić, saopštio je tim iz Bačke Topole na društvenikm mrežama. Snažni napadač je produžio saradnju sa aktuelnim timom na još 12 meseci, tako da će do 2023. godine braniti boje TSC-a. Naravno, sve može da promeni zadovoljvajuća ponuda iz inostranstva.

Lukić se u potpunosti afirmisao u dresu. Ove sezone je u svim takmičenjima postigao 16 golova i upisao 13 asistencija. U prethodnoj takmičarskoj godini činio je savšren tandem sa Vladimirom Silađijem koji je u zimskom prelaznom roku otišao u Koreju.

Pre TSC-a Nenad Lukić je igrao za Donji Srem, Bežaniju, Zemun, Teleoptik i Rad… U svi tim klubovima je nagoveštavao potencijal, ali je u bačkoj ravnici počeo da igra odlično u kontinuitetu. Iza sebe ima fantastične brojke, jer je postigao 43 gola za ekipu koji su predvodili pokojni Zoltan Sabo i aktuleni šef stručnog štaba Mladen Krstajić.

Source link

Slicni artikli

Top