You are here
Home > Fudbal > Obamejan ispao iz tima zbog nediscipline

Obamejan ispao iz tima zbog nediscipline

Portal logo


Nema Pjera-Emerika Obamejana u startnoj postavi Arsenala za derbi severnog Londona sa Totenhemom koji počenje za koji minut. Razlog je necisciplina reprezentativca Gabona, a to je informacija koje je posredstvom kamera Skaj Sporta pre utakmice podelio Mikel Arteta.

Španac nije želeo da obrazlaže u detalje razloge odluke, ali takođe nije potpuno odstarnio napadača iz protokola, pošto se nalazi među rezervnim fudbalerima.

Sve ono što smo videli od Obamejana u poslednjih mesec dana od kako je Arteta počeo da ga sa krila gura u špic napada, nagoveštavalo je da će biti najveća pretnja za odbranu ekipe Žozea Murinja. U prevodu, het-trik Lidsu, dva gola Benfici u Ligi Evrope, pogodak protiv Barnlija u prethodnoj rundi – sve to sa kapitenskom trakom. Međutim, Arteta je naišao na ponašanje koje iz njegove vizure ne priliči igračima njegovog tima, naročito ne čoveku sa trakom, ali nije želeo da u javnost iznosi prljav veš.

Tako da ostaje pitanje, hoće li Španac u slučaju da Arsenal bude morao da pojuri rezultat ipak pribeći ubacivanju Gabonca u igru?

Source link

Slicni artikli

Top