You are here
Home > Fudbal > NAJAVA DANA (nedelja, 14. mart): Sve oči su uprte u Severni London i Milan

NAJAVA DANA (nedelja, 14. mart): Sve oči su uprte u Severni London i Milan

Portal logo

LESTER – ŠEFILD, 15.00

(Fudbal, Engleska 1)

Šefild je poražen na 13 od poslednjih 15 gostovanja u Premijer ligi. Šefild je u seriji od šest trijumfa nad ovim protivnikom u svim takmičenjima.

ARSENAL – TOTENHEM, 17.30

(Fudbal, Engleska 1)

Derbi Severnog Londona, jedan od najupečatljivjih gradskih derbija u engslekom fudbalu. Arsenal je kao domaćin Totenhemu u svim takmičenjima doživeo samo dva poraza na poslednjih 26 susreta.

MAN. JUN. – VEST HEM, 20.15

(Fudbal, Engleska 1)

Crveni đavoli nisu doživeli poraz kao domaćini ovom gostu na poslednjih 16 susreta u svim takmičenjima. Na poslednjih pet domaćinstava Junajteda u Premijer ligi došlo je 3+.

SELTA – BILBAO, 14,00

(Fudbal, Španija 1)

Bilbao bez Injiga Martineza još u ovom kolu, dok se Tapija vraća u redove Selte. Na poslednja tri obračuna ova dva kluba u svim takmičenjima, palo je do dva pogotka.

SEVILJA – BETIS, 21.00

(Fudbal, Španija 1)

Sevilja je slavila na pet od poslednjih šest domaćinstava ovom rivalu u svim takmičenjima. Takođe je na pet od poslednjih šest mečeva u svim takmičenjima, kada joj je gost bio Betis postigla najmanje po dva pogotka.

PARMA – ROMA, 15.00

(Fudbal, Italija 1)

Parma nije uspela da zabeleži trijumf na poslednjih 17 utakmica u Seriji A, a na poslednjih osam je primila najmanje po dva pogotka. Na poslednja tri gostovanja Rome u gradu Đuzepea Verdija, u svim takmičenjima palo je 0-2 gola.

MILAN – NAPOLI, 20.45

(Fudbal, Italija 1)

Milan bez Ibrahimovića i Rebića, dok bi Čalhanoglu i Teo Ernandez mogli da se nađu u stratnoj postavi. Na poslednja četiri gostovanja Napolitanaca u Gradu mode, u Seriji A palo je 0-2 gola.

BAJER – ARMINIJA, 13.30

(Fudbal, Nemačka 1)

Klub iz Leverkuzena je desetkovan povredama i kovidom 19, a najviše škripi na golu pošto nema Hradeckog. Bajer je postigao najmanje po dva pogotka na poslednja četiri meča u svim takmičenjima protiv ovog rivala.

PSŽ – NANT, 21.00

(Fudbal, Francuska 1)

PSŽ je vezao 14 trijumfa kao domaćin ovom rivalu su svim takmičenjima. A na 17 od poslednjih 19 obračuna sa Nantom, takođe u svim takmičenjima, dao je najmanje po dva gola.

JAVOR – RAD, 13.00

(Fudbal, Srbija 1)

Dva kandidata za ispadanje u Prvu ligu Srbije, ali u pozicijama iz kojih bi mogli do kraja šampionata da se izuku. Svaki bod je važan za oba kolektiva, i ivanjički, koji ima tri poena viška u odnosu na rivala, i banjički. Očekujmo tvrd susret pod Golijom.

Source link

Slicni artikli

Top