You are here
Home > Fudbal > Lautaro o ostanku u Interu: Klub je u teškoj sitaciji, radimo na tome

Lautaro o ostanku u Interu: Klub je u teškoj sitaciji, radimo na tome

Portal logo

Iznuđen penal i pobedonosni gol. Lautaro Martinez je danas u Torinu još jednom pokazao koliko je važan Interu i koliko je presudan u manjim utakmicama kada se protivnik brani.

Ako Inter osvoji skudeto, Argentinac će biti jedan od najzaslužnijih. Međutim, navijači Nerazura se pribojavaju da bi ovo mogla da bude i poslednja Lautarova sezona u Interu. Prošle godine je bio na meti Barselone koju je pandemija korona virusa sprečila da plati otkupnu klauzulu, a sada se sve više širi neizvesnost oko produžetka ugovora koji mu ističe 2023. Velika ja razlika između sume koju traže njegovi agenti i onoga što nudi Inter…

„Produžetak? Radimo na tome… Inter se kao klub nalazi u teškoj situaciji. Ali miran sam. Nastavićemo da radimo na tome i nadam se da ćemo da postignemo dgovor“, rekao je Martinez posle pobede u Torinu.

O nastavku sezone kaže:

„Želimo da ostvarimo naš cilj, a to je osvajanje skudeta. Nije bitno ko postiže golove. Kao napadaču mi je drago kada pogodim najviše zbog porodice koja me uvek podržava“, rekao je Argentinac.

Source link

Slicni artikli

Top