You are here
Home > Tenis > Zverev postao otac, ali naslednicu će moći da vidi SAMO NA SLICI! Porodila se bivša devojka nemačkog tenisera, jasno mu je stavila do znanja: Dete ću odgajati sama!

Zverev postao otac, ali naslednicu će moći da vidi SAMO NA SLICI! Porodila se bivša devojka nemačkog tenisera, jasno mu je stavila do znanja: Dete ću odgajati sama!


Patea se porodila u Nemačkoj i na svet je donela devojčicu Majlu, a kako je najavila odgajaće je sama jer ne želi više da viša tenisera.

Podsetimo, ona je prošle godine sedmog teniser sveta optužila za fizičko i psihičko zlostavljanje.

– 11.3. blagoslovljeni smo Majlinim dolaskom – napisala je 27-godišnja manekenka na Instagramu uz fotografiju na kojoj drži bebu za ruku.

Zverev i Brenda su raskinuli u avgustu posle više od godinu dana zabavljanja i po svemu sudeći nisu ostali u dobrim odnosima. Zanimljivo je da je ona bila u Srbiji i Hrvatskoj sa Zverevim tokom turnira „Adrija tur“.

Manekenka je nedavno jasno stavila do znanja da ne želi da odgaja dete sa slavinim teniserom.

– Imali smo različite poglede na život i rastali smo se. Svako ko živi sa profesionalnim sportistom mora da se prilagodi drugačijem načinu života, rekla je Brenda.

Inače, Brenda je model o kome pričaju mediji širom sveta, često zbog profesionalnih uspeha, ali i atraktivnih fotografija, a veza sa teniserom bila je konstanto pod reflektorima. Patea je krajem 2019. godine potvrdila da su njih dvoje u vezi u intervjuu za nemački „RTL“, a otkrila je da su se upoznali u Parizu nešto ranije.

Ona se otvorila i rekla da pogotovo voli što je toliko visok (1,98 m) jer je ona bila viša od većine momaka sa kojima se do sada zabavljala (1,83 m).

Njih dvoje su deo godine proveli zajedno u Meksiku, u kome su se dodatno zbližili.

Nemica je model i zvezda društvenih mreža, pa joj nije nimalo strano da se nađe pod svetlima reflektora. Brenda je rođena u Berlinu, u kome je i odrasla i učestvovala u jednom popularnom nemačkom šou programu. To takmičenje supermodela je završila na desetom mestu.

Brenda Patea

Foto: Francis R. Malasig/EPA / EPA;

Brenda Patea

Brenda i Aleksandar su jedno vreme čuvali vezu u tajnosti, ali nije se to moglo dugo sačuvati od očiju znatiželjne nemačke javnosti, a ubrzo su bili proglašeni za jedan od najlepših parova.

Zverev je nešto ranije 2019. godine prekinuo vezu sa Oljom Šaripovom, koja je nastaila da uživo prati pojedine njegove mečeve, ali to tada nije poremetilo Sašinu vezu sa Brendom.

Inače, Zverev nije jedini teniser u čiji su dom stigle rode, pošto je juče Endi Marej po četvrti put postao otac.

Video: Zverev kibla na glavi, Nole sa laserima

Source link

Slicni artikli

Top