You are here
Home > Fudbal > „Za mene, ONA JE uvek u srcu“ Nemanja Matić otkrio u kojem klubu bi mogao da završi karijeru!

„Za mene, ONA JE uvek u srcu“ Nemanja Matić otkrio u kojem klubu bi mogao da završi karijeru!


Sada već bivši reprezentativac Srbije i fudbaler Mančester junajteda Nemanja Matić ne krije da je veoma srećan na „Teatru snova“ i da ne razmišlja o odlasku, ali nije isključio mogućnost povratak u svoj nekadašnji klub.

U intervjuu za „Sport TV“, 32-godišnji vezni fudbaler otkrio je mnoge zanimljivosti po pitanju svoje profesionalne karijere.

– Još uvek ne razmišljam o završetku karijere. Prvo da vidimo šta će doneti budućnost – počeo je Matić i onda dodao interesantnu činjenicu:

Foto: Peter Powell / EPA;

Nemanja Matić

– Za mene je Benfika uvek bila u srcu. Ukoliko me tamo ikada ponovo budu želeli i ako sam im potreban, razmisliću o tome, ali sam sada veoma srećan u Junajtedu. Ne razmišljam o odlasku, ali u fudbalu se nikad ne zna. Ako se jednog dana vratim u Portugaliju, jedini tim za koji želim da igram sigurno bi bila Benfika – naglasio je Matić.

Podsetio se nekadašnji fudbaler lisabonskog kluba i na period svog života koji je proveo u Portugalu.

– Bio sam veoma srećan tamo. Benfika je jedan od najboljih klubova na svetu. Bio sam prezadovoljan timom, navijačima i sa svim u klubu. Kad god imam vremena, volim da posetim Lisabon. Mojoj porodici se to takođe mnogo sviđa i nedostaju im Lisabona – podvukao je srpski fudbaler.

Nemanja Matić ima ugovor u Junajtedu do juna 2023. godine, jer ga je prošlog leta Srbin produžio posle novog „restarta“ karijere pod vođstvom Olea Gunara Solskjera.

VIDEO: Sudija pred početak utakmice urinirao nasred terena

Source link

Slicni artikli

Top