You are here
Home > Košarka > Scena koja je „zaledila“ Kolorado i Srbiju! Nikola Jokić je napravio BOLNU GRIMASU i uhvatio se za zglob, ovako se Srbin povredio na meču protiv Memfisa /VIDEO/

Scena koja je „zaledila“ Kolorado i Srbiju! Nikola Jokić je napravio BOLNU GRIMASU i uhvatio se za zglob, ovako se Srbin povredio na meču protiv Memfisa /VIDEO/


Jokić je nezgodno naskočio nakon jednog promašaja protiv, nakon čega se našao na parketu uz bolnu grimasu.

On je posle duela sa Jonasom Valančunasom promašio i pri doskoku nezgodno iskrenuo levi skočni zglob i u tom momentu je sve izgledalo veoma zabrinjavajuće.

Zbog toga je morao da napusti teren, kako bi se na brzinu ispitala priroda i težina povrede. Na sreću Nagetsa, ona nije bila ozbiljnija, a Jokić se ponovo vratio na teren i i direktno uticao na pobedu svog tima dobrom odbranom u poslednjim sekundama protiv Moranta (103:102).

Za sada nema detaljnih informacija oko stanja srpskog centra koji je na ovoj utakmici imao 28 poena, 15 skokova, sedam asistencija, dve ukradene, odnosno jednu izgubljenu loptu.

Nakon utakmice, Nikola je dobio pitanje o tome koliko bi mu bila značajna titula sa Denver Nagetsima, odnosno da li bi postojala mogućnost da on napusti ovu franšizu i da lov u lov na titulu krene sa nekom drugom ekipom.

– Naravno da hoću prsten, ali mislim da poverenje koje imam u celu organizacju Nagetsa, u igrače i sve ostalo, zaista želim da osvojim titulu sa Nagetsima. To bi bilo mnogo bolje nego da odem negde, ili da neko dođe, mada to bi bilo možda još bolje da neko dođe. Radije bih osvojio sa Nagetsima nego sa nekim drugi timom. Voleo bih da igram za Denver, ako ne osvojim titulu neće to toliko uticati. Cenim odnos koji imamo ovde, rekao je Jokić.

Jokić je jedini Ol star igrač u Denveru, a pauzu za utakmicu u Atlanti nije proveo u lošoj ishrani kako je najavio.

– Tužan sam što nisam jeo lošu hranu kao što sam želeo. U ponedeljak nisam radio ništa, u utorak počelo je telo da me boli. Nismo navikli da ne radimo ništa, rekao je Jokić.

Zbog partija koje pruža, Nikola često dobija komplimente, a poslednji u nizu stižu od centra Orlanda Nikole Vučevića.

– Jokić igra zaista fantastično i stvarno ga je lepo gledati, pravo uživanje. On se igra košarke. Sve to što radi, radi sa lakoćom. To izgleda potpuno prirodno i vidi se da uživa na terenu. Baš mi je drago zbog njega, jer je skroman momak. Znamo se dosta dobro van terena i uvek mi je drago da neko ko mi je dobar prijatelj pruža tako dobre partije, rekao je Vučević za „Tanjug.“

Inače, Jokić je na utakmici protiv Memfisa zabeležio 33. dabl-dabl u sezoni.

Video: Jokić zaustavio Morenta bez faula

Source link

Slicni artikli

Top