You are here
Home > Tenis > Rodžer Federer „upao sam sebi u usta“: NEMAM IZBORA! Mora tako, znam da to može biti loše po mene, ali… Švajcarac „prelomio“, igraće na šljaci

Rodžer Federer „upao sam sebi u usta“: NEMAM IZBORA! Mora tako, znam da to može biti loše po mene, ali… Švajcarac „prelomio“, igraće na šljaci


On će narednih nekoliko nedelja nastaviti da trenira, a kako stvari stoje, rešio je da sve karte baci na osvajanje Vimbldona.

Federer je pomalo iznenađujuće najavio da će najverovatnije igrati i na nekim turnirima u sezoni na šljaci, očigledno kako bi imao što veći broj mečeva u nogama do kraja juna, kada startuje grend slem u Londonu.

– Ono što je pre te sezone na travi jeste sezona turnira na šljaci. Nemam drugog izbora osim da igram na šljaci, tako mora da bude. Šljaka za mene može da bude i dobra i loša. Znaću kako je samo posle treninga, mada ne mislim da će igranje na najsporijoj podlozi biti loše po mene. Svakako ću igrati malo i na šljaci – poručio je Federer.

Posle poraza u četvrtfinalu u Dohi od Nikoloza Basilašvilija, kaže da ostaje još mnogo rada na tome da bude spreman do Vimbldona.

– Nisam još sto odsto spreman… osećam, to je vidljivo svima. Postepeno dižem formu, ovo je bio samo jedan korak u tom smeru. Moram da priznam da sam pomalo i očekivao da će biti ovako. Osećam i da me boli mišić ramena. To nisam očekivao, ali sve to dolazi sa pritiskom. Ovo je ipak, sve u svemu, pozitivan povratak za mene – poručio je Federer.

VIDEO: Bolna grimasa Nikole Jokića i muk koji se „čuo“ od Kolorada do Srbije

Source link

Slicni artikli

Top