You are here
Home > Fudbal > Remi bez golova Lidsa i Čelsija

Remi bez golova Lidsa i Čelsija


Dva tima su meč 30. kola Premijer lige dočekali u manje-više oprečnom nizu rezultata, s obzirom da je na prethodnih pet susreta Lids poražen četiri puta, dok je Čelsi samo dva puta igrao nerešno, a primio je pritom samo jedan gol.

Ekipa Tomasa Tuhela imala je skoro dve trećine poseda lopta, a i duplo više udaraca na gol, što svakako govori o kontroli utakmice.

Nemački trener je nastavio sa tradicijom menjanja tima koji izlazi na teren. Nijedan trener u Premijer ligi nije promenio više igrača u startnih 11 od njega od januara.

Lids je samo jednom u prvih 45 minuta šutnuo na gol, što je najstidljiviji prvi deo utakmice otkako je Marselo Bijelsa u klubu. Samo jednom, u januaru protiv Brajtona, Lids je imao podjednak broj udaraca na gol protivnika.

Čelsi nije uspeo da popravi skor koji ima protiv Lidsa na gostovanjima. Od svih ekipa protiv kojih je igrao najmanje 15 puta u svim takmičenjima u Engleskoj, najlošiji procenat uspešnosti imaju upravo protiv Lidsa (14 odsto – 49 odigranih utakmica i samo sedam pobeda, uz 28 poraza).Source link

Slicni artikli

Top