You are here
Home > Fudbal > „Protekle noći su bile užasne“

„Protekle noći su bile užasne“


Nekadašnji fudbaler Liverpula Mark Gonzales (36) doživeo je srčani udar.

On se trenutno nalazi u bolnici u Čileu, a povodom ovog slučaja se oglasio klub s „Enfilda“.

Engleski klub je objavio da je, bivši fudbaler koji je jednu sezonu proveo u redovima “redsa” dok je tim vodio Rafa Benitez, sada bolje.

– Šaljemo naše najbolje želje bivšem igraču Marku Gonzalesu koji se oporavlja od srčanog udara. Svi iz redova „crvenih“ ti žele brz oporavak, Mark, stoji u saopštenju Liverpula.

I supruga fudbalera koji je sa Čileom osvojio titulu na Kopa Amerika 2016. godine, Maura Rivera, emotivnom porukom se oglasila na Instagramu.

– Ljubavi mog života, srodna dušo, kakav si mi šok priuštio. Proteklih nekoliko noći bilo je strašno. Dani ispunjeni neizvesnošću, bilo je zaista zastrašujuće. Pišem ovo jer si još uvek s nama i malo bolji i zato što na mnogo načina činjenica da si još uvek ovde s nama čini nas da negujemo svaki trenutak koji imamo zajedno, porodicu i pre svega, sam život. Neverovatno je kako se sve može promeniti u jednog trenutka. Život nas može iznenaditi i testirati, uliti strah, ali s verom, snagom i nadom možemo izaći iz svih loših trenutaka. Želim da budeš sa mnom zauvek, Mark, napisala je Maura.

Gonzales je za ekipu sa „Enfilda“ igrao samo jednu sezonu (2006-2007), a iako je nakon samo godinu dana i 25 mečeva napustio Enfild, ostao je upamćen kao jedan od najvoljenijih fudbalera koji su nosili dres Liverpula početkom 21. veka.

Igrao je i u Španiji (Albasete, Real Sosijedad, Betis), Rusiji (CSKA), a tačku na karijeru profesionalnog igrača stavio je 2019. godine.

Video: Navijači Liverpula krše socijalnu distancu i slave titulu u velikom broju

Source link

Slicni artikli

Top