You are here
Home > Košarka > Pokuševskog izdao šut, Njujork lako sa Oklahomom

Pokuševskog izdao šut, Njujork lako sa Oklahomom

Portal logo

Držala se dobro Oklahoma na startu meča protiv Njujork Niksa, čak je i vodila sa devet poena prednosti, sve je izgledalo pozitivno po ekipu Alekseja Pokuševskog, da bi kasnije sve palo u vodu, posebno u drugom poluvremenu u kom smo gledali samo jedan tim – 119:97.

Za razliku od prošle utamice, na ovoj šut nije služio Alekseja Pokuševskog. Igrao je 30 minuta, bio je u prvoj postavi, ali je završio meč sa četiri poena i šutem iz igre 2/11. Za tri poena je gađao vrlo slabih 0/6, ali je imao šest skokova i dve asistencije. Naravno, još je Pokuševski na početku u NBA ligi i sigurno će vremenom ove cifre bivati konstantnije i sve bolje.

Oklahoma je u drugom poluvremenu primila čak 63 poena, a sa takvom odbranom jednostavno ne možete do pobede ni u NBA utakmici.

Kod Niksa su najefikasniji bili Er Džej Beret sa 32 poena, Džulijus Rendl sa 26 i Imanuel Kvikli sa 21 datim poenom. Odlični su bili i Alek Burks sa 15, te Redži Bulok sa 14 poena. Rendl je imao i 12 skokova i 12 asistencija čime je stigao do tripl-dabla.

Ovoga puta Pokuševski nije odigrao kako želi i može, a Oklahoma je imala sedmoricu dvocifrenih igrača, pa je uprkos tome izgubila velikom razlikom. Al Horford je prednjačio sa 16 poena, dva manje dodao je Dort, 13 je ubacio Vilijams, Džerom 11, a po 10 Robi, Džekson i Maledon.

Source link

Slicni artikli

Top