You are here
Home > Tenis > Mnogi su izgubili želju i volju za tenisom, kao i ja

Mnogi su izgubili želju i volju za tenisom, kao i ja


Srpski teniser Filip Krajinović se nalazi u izolaciji u Dohi jer je jedan član njegovog tima pozitivan na korona virus, a Srbin razmišlja da li da uopšte nastavi sezonu zbog situacije sa Kovidom.

Kako i sam kaže – izgubio je želju i volju za tenisom kao i mnogi igrači, a na zlo bude veće njegov fizioterapeut Vlade Kaplarević je pozitivan na korona virus i zbog toga je Filip zarobljen u Dohi.

Veliko je pitanje da li će Krajinović uopšte moći da otputuje u Dubai na turnir sledeće nedelje, što ga je i te kako iznerviralo.

Filip Krajinović

Foto: Tanjug/AP

Filip Krajinović

– Razmišljam da li da nastavim sezonu, ili da budem u Srbiji i čekam da se situacija u celom svetu smiri. Nema mi neke matematike u ovome, gde se stalno menjaju pravila. Bilo je pravilo, ako nisi zaražen možeš da igraš, zato sam sa Vladom uzeo odvojene sobe. Ali vidiš, sad je on zaražen i ja ne mogu da igram. Pravila se stalno menjaju, gde god da ideš ne znaš šta te čeka i dobro ću razmisliti šta ću i kako dalje – rekao je Krajinović, a preneo Informer.

A onda je usledilo i šokantno priznanje našeg tenisera jer je kako kaže izgubio volju za tenisom.

– Mnogi igrači su izgubili motivaciju, nagradni fond se smanjio, vidite kako je bilo u Australiji. Na sreću sam sa Novakom bio u Adelejdu, bilo nam je malo lakše, ali… Mnogi su izgubili želju i volju za tenisom, kao i ja – dodao je 32. reket sveta.

VIDEO: Filip Krajinovic peva devojci

Source link

Slicni artikli

Top