You are here
Home > Fudbal > Dušan Vlahović – GOL MAŠINA! Sjajni Srbin eksplodirao i u jednom poluvremenu uradio ono što nije uspeo ni legendarnom Batistuti!

Dušan Vlahović – GOL MAŠINA! Sjajni Srbin eksplodirao i u jednom poluvremenu uradio ono što nije uspeo ni legendarnom Batistuti!


Srpski reprezentativni napadač Dušan Vlahović večeras je odigrao fenomenalan meč u dresu Fjorentine. Postigao je het-trik za samo jedno poluvreme, a tim dostignućem je ušao u istoriju svog kluba!

„Viola“ gostuje Beneventu u okviru 27. kola Serije A, a Vlahović je za 45 minuta uspeo da postigne tri gola i praktično reši pitanje pobednika, a „viola“ je na kraju slavila sa 4:1.

Sa druge strane, u italijanskim medijima pojavio se veoma zanimljiv, istorijski podatak – Vlahović je postao prvi fudbaler Fjorentine posle 56 godina kome je uspelo da već u prvom poluvremenu postigne het-trik za ovaj tim u jednoj utakmici Serije A!

Pre Vlahovića, to je uspelo Kurtu Hamrinu, davne 1964. godine protiv Atalante, kada je Fiorentina slavila 7:1, a Hamrin postigao ukupno pet golova.

Ono što je mnoge iznenadilo kada je ovaj podatak u pitanju, to je da legendarni Gabrijel Batistuta nije uspeo da uradi ovo što je Vlahović večeras ostvario.

Dakle, naš napadač je počeo da piše istoriju Fjorentine, a ako ovako nastavi, definitivno će biti prvi pik u napadu naše reprezentacije, tako da će novi selektor Dragan Stojković Piksi biti na velikim, ali i slatkim mukama.

VIDEO: Fudbalska sličnost Maradone i Mesija





Source link

Slicni artikli

Top