You are here
Home > Fudbal > Zvezda, Partizan, Dinamo, Reding, Monako… Ilija Stolica saopštio spisak mlade reprezentacije Srbije

Zvezda, Partizan, Dinamo, Reding, Monako… Ilija Stolica saopštio spisak mlade reprezentacije Srbije

Portal logo


Selektor mlade reprezentacije Srbije Ilija Stolica saopštio je spisak od 24 igrača za prijateljski meč sa Turskom 30. marta u Alanji. To će biti jedina utakmica selekcije do 21 godine u predstojećem ciklusu.

Na spisku se nalazi veliki broj internacionalaca, kao i nekoliko igrača sa domaćih terena. Iz Crvene zvezde je tu Željko Gavrić, kao i Miloš Gordić, koji je pozajmljen Mačvi, a iz Partizana Svetozar Marković, Lazar Pavlović i Filip Stevanović.

Stolica će u narednom periodu pokušati da napravi okosnicu tima, koji će u septembru započeti kvalifikacije za Evropsko prvenstvo.

SPISAK IGRAČA:

GOLMANI: Aleksa Milojević (Bačka), Miloš Gordić (Mačva), Filip Stanković (Inter).

ODBRANA: Svetozar Marković (Partizan), Damjan Daničić (Dinamo Zagreb), Dimitrije Kamenović (Čukarički), Danilo Mitrović (BV Linc), Zlatan Šehović (Makabi Haifa), Arhangel Čestić (Keln), Boris Popović (Monako).

VEZNI RED: Jovan Lukić (Čukarički), Dejan Tetek (Reding), Aleksa Đurasović (Spartak), Mihajlo Nešković (Inđija), Lazar Pavlović (Partizan), Armin Đerlek (Aluminij), Ivan Milosavljević (Voždovac), Dejan Zukić (Vojvodina).

NAPAD: Slobodan Tedić (Cvole), Milutin Vidosavljević (Čukarički), Radivoj Bosić (Olimpija, Ljubljana), Željko Gavrić (Crvena zvezda), Filip Stevanović (Partizan), Nemanja Jović (Partizan).

Source link

Slicni artikli

Top