You are here
Home > Fudbal > Spalević ima novi klub u 44. godini

Spalević ima novi klub u 44. godini

Portal logo

Nekada najbolji strelac Superlige igraće u „beton ligi“…

Sećate li se Darka Spalevića? Najbolji strelac Superlige u sezoni 2011/12. (Radnički Kragujevac, 19 golova) uveliko je ugazio u petu deceniju (43 godine), ali ne namerava da okači kopačke o klin. Nekadašnji napadač Crvene zvezde u prolećnom delu sezone nosiće dres FK Kragujevac, kluba iz treće lige grada Kragujevca. U pitanju je takozvana „beton liga“.

FK Kragujevac izdao je zvanično saopštenje na svom fejsbuk profilu u kom je poželeo dobrodošlicu ovom veteranu:

„Njemu ne treba posebno predstavljanje. Dovoljno da kažemo – bivši kapiten Radničkog i najbolji strelac Superlige i da svi znaju o kome je reč. Dame i gospodo u ovoj polusezoni očekujte goleadu. Koliko on voli i poštuje nas, toliko mi volimo i poštujemo njega. Poželite dobrodošlicu Darku Spaleviću u FK Kragujevac„.

Spalević je počeo davne 1998. u Trepči. Igrao je potom za Prištinu, za Bane iz Raške, a Zvezdin dres zaslužio je odličnim partijama u Milicionaru. U crveno-belom se nije dugo zadržao, da bi potom počeo da gradi internacionalnu karijeru – Černo More, Lokomotiva Plovdiv, Dinamo Mahačkala, Zalegeršeg, Slavija Sarajevo… Njegov poslednji klub bila je Zvezdara 2019. godine.

Spalević će se s Kragujevcem boriti za prvo mesto i plasman u viši rang, pošto je taj klub trenutno na drugoj poziciji u trećoj ligi grada Kragujevca.

Source link

Slicni artikli

Top