You are here
Home > Fudbal > Ruski klubovi krenuli u borbu protiv korone! Svi Zenitovi navijači mogu BESPLATNO DA SE VAKCINIŠU na stadionu pred utakmice

Ruski klubovi krenuli u borbu protiv korone! Svi Zenitovi navijači mogu BESPLATNO DA SE VAKCINIŠU na stadionu pred utakmice


Pandemija korona virusa u velikoj meri uticala je na sport, a u ovom momentu malo je događaja, koje gledaoci mogu da prate s tribina.

Jedan od retkih je fudbalsko prvenstvo Rusije, gde sada i sami klubovi pokreću kampanju kako bi vakcinisali navijače i tako im omogućili da na bezbedan način uživaju u utakmicama.

Prvi je u to krenuo Zenit, koji od narednog meča sa Akhmatom iz Grzonog nudi svim zainteresovanim navijačima mogućnost da prime vakcinu „Sputnjik V“ na „Gazprom areni“.

Procedura je sasvim jednostavna, pa je navijačima potrebna samo zdravstvena knjižica i pasoš ili lična karta, nakon čega sledi lekarski pregled i vakcinacija, pa bi sve bilo gotovo za samo 15 minuta.

Sama vakcinacija kreće na oko dva sata pred početak svakog meča, a iz Zenita se nadaju da će na taj način animirati što veći broj svih pristalica da se vakcinišu i steknu imunitet na korona virus.

Inače, Zenit se posle 21 kola Premijer lige Rusije nalazi na prvom mestu na tabeli s dva boda prednosti u odnosu na drugoplasirani CSKA i četiri više od Spartaka.

Video: Majstori iz Sevilje: Gol godine

Source link

Slicni artikli

Top