You are here
Home > Fudbal > PSŽ rešio jedno pitanje: Di Marija produžio ugovor

PSŽ rešio jedno pitanje: Di Marija produžio ugovor

Portal logo

Nakon izbacivanja Barselone iz Lige šampiona stigla je još jedna dobra vest za navijače Pari Sen Žermena.

U jeku akcije da produži ugovore sa najboljim igračima, Sveci u danas rešili jedno pitanje. Kako javlja L’ekip, Anhel di Marija je produžio vernost PSŽ-u na još godinu dana! Informaciju su preneli svi vodeći evropski mediji, a čeka se da stigne zvanična potvrda sa Parka Prinčeva.

Di Marija je potpisao do juna 2022. godine, ali sa opcijom da se tada ugovor protegne na još jednu sezonu. To će zavisiti, verovatno, od raspoloženja dve strane, kao i broja odigranih utakmica argentinskog virtouza.

Ugovor je, dakle, samo produžen, nema pomena da su se uslovi menjali, pa ako je ostalo tako, onda je netaknuta i Di Marijina plata, koja po poslednjem Forbsovom izveštaju iznosi nešto više od 1.600.000 mesečno.

Argentinac je svoju sreću našao u Parizu u koji je došao 2015. godine i sada mu je PSŽ klub u kojem je proveo najduže vremena u karijeri. Otkako nosi dres Svetaca osvojio je po četiri od svih domaćih trofeja: titulu prvaka, Kup Francuske, Liga kup i Superkup Francuske. Ali mu nedostaje, kao i celom klubu, pehar Lige šampiona. Jedino finale do sada koje su Parižani odigrali je prethodne sezone, koje su izgubili od Bajerna.

Sportski direktor PSŽ-a Leonardo je pre nekoliko dana rekao da je prioritet da se reše ugovori sa četvoricom igrača: Nejmarom, Mbapeom, Di Marijom i Bernatom. Jedno pitanje je danas rešeno.

Source link

Slicni artikli

Top