You are here
Home > Tenis > MUKE ZA KRAJINOVIĆA Filip u samoizolaciji u Dohi jer je jedan član njegovog tima pozitivan na koronu. Evo kada će teniser moći da NASTAVI SA OBAVEZAMA NA TURU /FOTO/

MUKE ZA KRAJINOVIĆA Filip u samoizolaciji u Dohi jer je jedan član njegovog tima pozitivan na koronu. Evo kada će teniser moći da NASTAVI SA OBAVEZAMA NA TURU /FOTO/


Krajinović je izgubio na startu turnira u Kataru od Belgijanca Davida Gofana sa 6:4, 6:4, ali mukama Somborca tu nije kraj.

Filip Krajinović

Foto: Tanjug/AP

Filip Krajinović

Nakon završetka takmičenja u Dohi, Krajinović je trebalo da nastavi put u Dubai, gde bi igrao sledeće sedmice, ali su se stvari zakomplikovale jer je njegov fizioterapeut bio pozitivan na koronu, pa je Filip morao u izolaciju. To je sve objavio na Instagramu.

– Zdravo svima, samo da vas obavestim da je moj fizioterapeut Vlade pozitivan na korona virus i rečeno mi je da moram da budem u samoizolaciji narednih nekoliko dana gde se nadam da ću biti ponovo testiran i nadam se da će sve biti kako treba da bude. Hvala vam – napisao je Krajinović.

Dobra stvar je da je Krajinovićev test bio negativan, ali on mora da dobije još dva negativna rezultata u naredna tri dana kako bi mogao da napusti Katar.

Somborac se dobro oseća, ali protokol mora da se poštuje, pa će on do izlaska iz Katara biti u izolaciji.

VIDEO: U šta možemo da upakujemo sve čestice korona virusa na svetu

Source link

Slicni artikli

Top