You are here
Home > Fudbal > „Da li bih ga prihvatio? Može da spava kod mene!“ Serhio Ramos IZNENADIO SVE izjavom o dolasku Mesija u Real

„Da li bih ga prihvatio? Može da spava kod mene!“ Serhio Ramos IZNENADIO SVE izjavom o dolasku Mesija u Real


Na obraćanju medijima povodom izlaska dokumentarca Amazona o njemu, „Legenda o Serhiju Ramosu“, iskusni defanzivac se osvrnuo i na novi ugovor, koji još uvek nije potpisao.

Očekivalo se da bi možda mogao da otkrije da li ostaje na „Bernabeuu“, ali Ramos i dalje nije prelomio.

Foto: EMILIO NARANJO / EPA;

Serhio Ramos

– Produžetak ugvora? Voleo bih da mogu nešto da vam kažem, ali sve je na istoj tački. Nema vesti. Miran sam i mislim samo na to kako ću igrati i kako da osvojimo titulu. Sve zavisi i kako ću igrati dalje. Mogu da igram još pet godina na najvišem nivou, rekao je Ramos.

Jasno je kapitenu Reala da je situacija u Madridu komplikovana, kako njegova oko ugovora, tako i tima kada je plasman na tabeli u pitanju.

– Ne možete sve da zadovoljite, ali ima i nešto što se ne može obrisati, sve što ste osvojili. Jedino što me brine je što nekada zaboravljaju da sam ja jedan od tih koji je dao i dušu za Real Madrid. Suočio sam sam sa istinom, iskren sam, skroman i vredno radim. Igrača procenjuju od toga kako igra. Ako me povrede poštede, mentalitet će mi svakako pomoći, dodao je Serhio.

Ramos se našalio i oko dolaska Lionela Mesija u Real Madrid, pošto se uveliko priča o odlasku Argentinca iz Barselone.

– Da li bih prihvatio Mesija u Realu? Sto posto, bez ikakve dileme. Čak bih ga pozvao u svoju kuću da mu pomognem, neka spava kod mene dok se ne prilagodi. Mnogo nam je patnje naneo i bilo bi lepo da dođe, zaključio je Ramos.

Inače, danas se pojavila i vest da bi Ramos ukoliko ostane mogao da dobije novog-starog saigrača, Kristijana Ronalda, koji se dovodi u vezu oko povratka u kraljevski klub.

Video: Venčanje Serhio Ramos

Source link

Slicni artikli

Top