You are here
Home > Fudbal > (UŽIVO) KUP SRBIJE Partizan u najjačem sastavu, a Voždovac sa omladincima!

(UŽIVO) KUP SRBIJE Partizan u najjačem sastavu, a Voždovac sa omladincima!


Fudbaleri Partizana danas od 17 časova i pet minuta nastavljaju odbranu trofeja u Kupu Srbije. U Humsku dolazi ambiciozni Voždovac, a sva dešavanja sa Topčiderskog brda pratite na Blic sportu.

Svakako su crno-beli favoriti u ovom duelu. Imaju sjajan niz od 15 pobeda (14 u prvenstvu, jedna u kupu), igraju veoma lepo, ali se „zmajevi“ sa Dušanovca nadaju da bi upravo oni mogli da iznenade branioca trofeja u Kupu Srbije.

Zanimljivo je i to, da se trener Voždovca odlučio za prilično mlad sastav, s obzirom na to da se u njegovom timu nalaze čak četiri fudbalera rođena posle 2001. godine, a sam napad činiće momci rođeni 2003. godine.

Foto: Aleksandar Dimitrijević / RAS Srbija

FK Partizan FK Rad

Partizan – Voždovac (početak u 17.05)

Startne postave

Partizan: Stojković, Miljković, S. Marković, Vujačić, Obradović, Šćekić, Jojić, Asano, Natho, L. Marković, Holender.

Voždovac: Krunić, Dukić, Purtić, A. Bogdanović, Arsić, Ivezić, Ajdinović, Milojević, Stanisavljević, Cvetićanin, Stoisavljević.

Uoči meča

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević izjavio je da njegov tim sutra neće imati lak zadatak protiv „zmajeva“ u nacionalnom kupu.

– Oporavili smo se, spremamo se. Eliminaciona je utakmica, znamo šta znači Kup. Oprezni smo i pripremljeni. Kup je prilika za najbolji sastav. Ne kalkulišemo, izlazimo sa najjačim mogućim sastavom. a Bajbek trenutno nije u njemu. Zavisi od njega kad će postizati golove. Voleo bih da uđe u formu, ali prvo mora da dođe do ekipe. Sigurno neće početi utakmicu – rekao je Stanojević na video konferenciji pred meč.

Šef struke crno-belih ističe da će rival biti rasterećen, što neće biti slučaj sa njegovim timom.

– Eliminaciona je utakmica, oni nemaju šta da izgube, a mi možemo mnogo da izgubimo. U prvom delu smo imali tešku utakmicu sa njima, pobedili smo 2:0. Imaju određenih kadrovskih problema, ne znam u kakvom će sastavu izaći protiv nas. Biće rasterećeni, a mi smo maksimalno motivisani i oprezni jer znamo šta nam znači Kup – zaključio je Stanojević.

Šef struke Voždovca Jovan Damjanović kaže da će njegov tim imati težak zadatak.

– Mi smo došli među osam najboljih, sportski je da se nadamo. Očekuje nas teška utakmica, posebno jer mi stvaramo novi tim trenutno u odnosu na prvi deo sezone. Prethodna utakmica sa Partizanom u prvenstvu bila je jako kvalitetna, bez obzira na rezultat videli smo da možemo da se nametnemo i kontrolišemo dešavanja u određenoj meri, rekao je gospodin Damjanović i osvrnuo se detaljnije na formu svog tima – kaže Damjanović.

VIDEO: Vatromet za Noleta

Source link

Slicni artikli

Top