You are here
Home > Fudbal > Stanković: Razumem mentalni i fizički umor, ali znamo šta je cilj

Stanković: Razumem mentalni i fizički umor, ali znamo šta je cilj

Portal logo


Posebno zadovoljstvo zbog činjenice da je Aleksandar Katai proveo svih 90 minuta na terenu

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković zadovoljan je pobedom svoje ekipe nad Mačvom, ali i zalaganjem svojih igrača u napornom ritmu utakmica. Posebno ga raduje povratak u pravu formu Aleksandra Kataija, koji je posle dosta vremena odigrao celu utakmicu.

Crveno-beli su rutinski odradili odložen meč sa Šapčanima i sada imaju devet bodova više od Partizana. Međutim, vremena za predah još nema.

„Korektan meč, dobro smo ušli u utakmicu. Ponovo kažem da igramo na svaka tri dana, a ovo je jedna od tih utakmica u kojoj smo bili u solidnom ritmu. Naravno da je bilo dosta pozitivnih stvari u našoj igri, a moram da istaknem da mi je veoma drago zbog povratka Kataija koji je odigrao 90. minuta posle duge pauze i vratio se u ekipu. Kao što je poznato, imamo problema sa igračima koji su zaraženi korona virusom, uskoro se vraćaju Falćineli i Falko, a čekamo i Sanoga. Svi fudbaleri su ispoštovali dogovor, tako da nemam šta da im zamerim. Mogu da razumem mentalni umor igrača, kao i fizički zamor, ali znamo šta nam je cilj. Idemo da se odmorimo, pa nas već u ponedeljak očekuje teško gostovanje Voždovcu, posle toga dočekujemo Mladost i završavamo ciklus koji je bio veoma naporan“, rekao je Stanković.

Osvrnuo se šef struke crveno-belih na svoju 50. utakmicu kao trener na klupi Crvene zvezde i naglasio da sve zasluge idu svlačionici.

„Hvala igračima što su me nagradili pobedom na mojoj jubilarnoj 50. utakmici na klupi Zvezde. Sve zasluge idu momcima. Zaista njihov odnos, ponašanje i rad, me čini presrećnim što imam čast da ih vodim na 50 utakmica. Nadam se da ćemo zajedno provesti još mnogo lepih trenutaka i doneti još uspeha Crvenoj zvezdi“, zaključio je Stanković.

Source link

Slicni artikli

Top