You are here
Home > Fudbal > Siniša Mihajlović iz neobičnog ugla! Otkrio koji mu je omiljeni dres, zašto sprema odeću za nedelju dana i što kupuje VEĆU OBUĆU

Siniša Mihajlović iz neobičnog ugla! Otkrio koji mu je omiljeni dres, zašto sprema odeću za nedelju dana i što kupuje VEĆU OBUĆU


Srpski stručnjak je pojavljivanjem na nedavno održanom Sanremu dobio je veoma pozitivne ocene modnih kritičara, a elegantno obučen neretko dolazi i na utakmice i mnoge druge javne događaje u Italiji.

Mihajlović često kombinuje patike i odela, što takođe izaziva komentare, a poznat je i kao neko ko voli da „rizukuje“ u modnom stilu.

Foto: Ettore Ferrari / EPA;

Siniša Mihajlović – Zlatan Ibrahimović

Tokom pitanja o modi, ipak se provuklo i jedno o velikoj kolekciji dresova koju poseduje, pa je upitan i da izdvoji omiljeni.

– Imam beskonačno dresova, jer su i moja supruga i deca strastveni, tako da sam uvek u karijeri razmenjivao dresove sa velikim šampionima, kao što sam ih tražio i od mojih igrača takođe. Imam dresove sa potpisima i posvetama od Maradone, Kristijana Ronalda i mnogih drugih. Na primer, Niko Domingez je ove godine otišao u reprezentaciju Argentine i zamolio sam ga da mi donese Mesijev dres, rekao je Mihajlović, pa dodao:

– Ako me, pak, pitate koji dres me najviše dotiče i uzbuđuje, kažem vam da je to uvek onaj iz Crvene zvezde, jer je to tim mog srca, sa kojim sam osvojio titulu prvaka sveta i Evrope. Na čisto estetskom nivou, sa druge strane, reći ću vam da je najlepši onaj iz Sampdorije.

Potom je opisao svoj modni stil i otkrio da odeću unapred priprema za celu nedelju.

– Moda me je uvek fascinirala, uvek sam se trudio da se oblačim u korak sa vremenom. Volim da budem dobro obučen, to čini da se osećam prijatno i dajem veliku važnost odeći i načinu na koji predstavljate sebe. To nije samo strast, ja sam javna ličnost i verujem da ljudi koji su u javnosti moraju da se predstave na određeni način. Očigledno je da volim da obučem trenerku ili šorts, da bi mi bilo udobno, ali u javnosti zaista želim da se oblačim kako najviše volim. Veoma sam oprezan kako se oblačim, možda i previše. Odeću najčešće pripremam za celu nedelju, od ponedeljka do nedelje, sa svime što je deo toga, od cipela do šešira, tada takođe imam spremne i zamene ako pada kiša ili bude veoma hladno, ali već znam kako ću da se obučem.

Siniša Mihajlović

Foto: Claudio Giovannini / EPA;

Siniša Mihajlović

Mihajlović je istakao i da voli da ekipa na utakmice uvek dolazi u klupskoj opremi.

– Moji momci uvek dolaze u formalnim uniformama na utakmice, bilo da su to mečevi kod kuće ili u gostima. To je takođe nešto što daje ideju o ujedinjenju grupe. Odrastao sam u komunističkoj zemlji u kojoj su svi izgledali kao vojnici – igrači. Priznajem da postoji mnogo stvari koje mi se nisu svidele i ne sviđaju u zemlji u kojoj sam odrastao, ali svidela mi se estetska strana. Daje mi predstavu o kompaktnosti.

Istakao je i da često nosi i cipele i patike koje su nekoliko brojeva veće, kako bi iste mogao da menja sa decom.

– Moja deca me savetuju, uvek sa njima gledam cipele. Nosim 42, ali volim da nosim cipele nekoliko većih veličina, pa čak i patike uzmem 44 ili 45, pa ih nose i moja deca i razmenjujemo ih, zaključio je Mihajlović.

Video: Ibrahimović i Mihajlović zapevali na Sanremu

Source link

Slicni artikli

Top