You are here
Home > Fudbal > PSŽ ponovo baca udicu ka Ronaldu, misija zavisi od Mbapea

PSŽ ponovo baca udicu ka Ronaldu, misija zavisi od Mbapea

Portal logo

Decenija i po je prošla od poslednjeg puta kada ni Kristijano Ronaldo ni Lionel Mesi nisu igrali u četvrtfinalu Lige šampiona. Nije malo onih koji tvrde da je ovo kraj jedne ere.

Iz Juventusa su poručili da im u ovom momentu nije prioritet produžetak ugovora sa Ronaldom, a nije bilo ni malo glasina iz Italije prethodnog leta da u Torinu razmišljaju o prodaji Portugalca, jer im je njegova plata preveliki teret.

Posle novog razočaravajućeg nastupa crno-belih u Ligi šampiona krenule su špekulacije iz Italije šta će biti s Ronaldom na kraju sezone. A, iz Pariza su bacili uho. Kako piše list Parizijen, čelnici PSŽ-a su se ponovo javili kao zainteresovani za sudbinu jednog od najboljih fudbalera 21. veka.

Nije ovo prvi put da se PSŽ namerio da dovede Ronalda, probao je i 2015. godine, činilo se da je blizu… Gazda francuskog šampiona Naser Al-Kelaifi je veliki prijatelj sa Žoržom Mendešom, koji zastupa Ronaldove interese i kako list tvrdi, njih dvojica su već razmenili prve informacije na temu Kristijanovog transfera.

Ključ posla je, kažu, u Kilijanu Mbapeu. Nema čak ni Pariz toliko novca da može jato zvezda da plaća, a francuski brzonogi napadač je sada jedna od najvećih na svetu. Ipak, nije izvesno da će najesen biti među Svecima, jer ga love na sve strane, a najuporniji je Real Madrid.

Poenta priče je da ako Mbape na leto bude zatražio da promeni klub i da obuče dres Reala, tek u tom slučaju bi PSŽ krenuo po Ronalda. Pošto od Mesija, očigledno, neće biti ništa i sve govori da će Argentinac i nakon leta ostati u Barseloni. Ali, ako Mbape reši da ostane stanovnik Pariza, onda potere za Kristijanom neće biti.

Mnogo nepoznanica, dakle, čeka nas burno leto na fudbalskom nebu.

Source link

Slicni artikli

Top