You are here
Home > Borilački > Prelepa Ukrajinka blista u oktagonu, a onda je odjednom rešila da prodaje SEBE na sajtu za odrasle! /FOTO/

Prelepa Ukrajinka blista u oktagonu, a onda je odjednom rešila da prodaje SEBE na sajtu za odrasle! /FOTO/


Marina Moroz je već nekoliko godina u profesionalnim MMA borbama. U ovom sportu ima deset pobeda i tri poraza, dok je u organizaciji UFC osam puta ulazila u oktagon. Međutim, pronašla je novu opciju za zaradu.

Iako joj ide dobro u sportu, uspela je da nađe i nešto „sa strane“, kad već može. Lepa Ukrajinka je odlučila da svoje obnažene fotografije prodaje preko interneta.

Ukoliko ste zainteresovani za njih, ova devojka, koja se bori u UFC organizaciji, će vam to naplatiti 9,99 dolara mesečno. Dovoljno je i da bacite pogled na njen Instagram profil i da vidite šta možete da očekujete.

Čelična dama je poznata u svom sportu, pa je odlučila da pažnju iskoristi i na drugi način. Ona na svojim profilima na društvenim mrežama reklamira sajt koji je pokrenula, a na kom će se u narednom periodu pojavljivati njene gole fotografije.

Nije prva kojoj je ovakva ideja pala na pamet. Pre samo nekoliko nedelja isto je uradila njena doskorašnja koleginica Pejdž Van Zant, koja je u međuvremenu prešla na boks. Među sportistkinjama koje su se skinule je i naša Angelina Graovac, ali i brojne druge dame.

VIDEO: Šta Ibrahimović sluša u svlačionici

Source link

Slicni artikli

Top