You are here
Home > Fudbal > Piksiju i Diki trogodišnji ugovori, ostalima do decembra

Piksiju i Diki trogodišnji ugovori, ostalima do decembra

Portal logo


Detalji ugovora novog stručnog štaba reprezentacije Srbije.

Zvanične promocije novog selektora Srbije, Dragana Stojkovića, i njegovog stručnog štaba neće biti zbog pandemije virusa korona, ali bliži se njihov debi na klupi Orlova.

Prva utakmica u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, protiv Republike Irske, je 24. marta, pa onda u Beograd dolazi i Portugal (27. mart), a zatim naši fudbaleri putuju u Azerbejdžan, gde će 30. marta igrati protiv domaćina u trećem kolu.

Poznato je već da će Piksijevi najbliži saradnici biti Goran Đorović, Bratislav Živković, Saša Ilić, Goran Čumić i Japanac Katsuhito Kinoši i Nebojša Stamenković, a važnu uglobu imaće direktor A tima, Stevan Dika Stojanović.

Selektor i direktor potpisali su sa FSS trogodišnje ugovore, odnosno do kraja kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2024, a u izdanju za četvrtak list Politika donosi detalj o dužini ugovora ostalih članova stručnog štaba reprezentacije, navodeći da oni važe do decembra tekuće godine, odnosno kraja predstojećih kvalifikacija za Mundijal. Jasno je da će u slučaju plasmana na Svetsko prvenstovo u Kataru saradnja biti nastavljena.

Source link

Slicni artikli

Top