You are here
Home > Fudbal > Ni Megvajeru ništa nije jasno: Ne znam kako ga ne dadoh

Ni Megvajeru ništa nije jasno: Ne znam kako ga ne dadoh

Portal logo


U evropskom fudbalu „zvezda“ večeri je Hari Megvajer. Promašaj kapitena Mančester junajteda obišao je planetu, a ni sam reprezentativac Engleske ne može da se načudi kako u prvom poluvremenu susreta sa Milanom, dok su na semaforu još svetlucale dve nule, nije pogodio cilj.

Sa manje od pola metra!?

Ne znam kako lopta nije ušla u mrežu… Morao sam da postignem gol. Trebalo je bolje da zahvatim loptu, bio sam u dobroj poziciji, pokušao sam da reagujem brzo i jednostavno sam morao da pronađem način da pogodim mrežu. Nema izgovora“, svestan je Megvajer da je jedan od krivaca što sastav Olea Gunara Solskjera nije tad stekao prednost.

Da stvar po Megvajera bude gora, dok je komandovao gde će ko da stoji prilikom poslednje šanse na utakmici, baš njemu je iz vidokruga pobegao Simon Kjer i na centaršut Radeta Krunića iz kornera doneo gostima izjednačenje.

„Frustrirajuće veče svih 90 minuta. Nismo odigrali kako umemo. Sami sebi smo stvorili idealnu poziciju, ali smo morali bolje da reagujemo na kraju, posebno prilikom prekida. Povukli smo se, nismo bili jaki na lopti. Činilo se da ćemo zadržati prednost, bio bi to sjajan rezultat za nas. Ovako, tek smo na pola puta“.

Crvenim đavolima je vođstvo doneo 18-godišnji napadač Amad Dialo, zimus pristigao iz Atalante za 21.000.000 evra.

Jedina pozitivna stvar iz prve utakmice sa Milanom je debitantski gol Diaola. Pogodak mu je podigao samopozudanje, dečko uči svakodnevno, naporno trenira i biće veliki igrač“, smatra Hari Megvajer.

Source link

Slicni artikli

Top