You are here
Home > Tenis > Neviđeno: Rubljov bez sekunde na terenu prošao tri runde u Dohi

Neviđeno: Rubljov bez sekunde na terenu prošao tri runde u Dohi

Portal logoBio je Andrej Rubljov jedan od najboljih tenisera na svetu u 2020. godini, odlično igra i u ovoj, ali ponekad ga i neviđena sreća pomazi po glavi.

Ono što se desilo Rusu na turniru u Dohi se retko viđa u svetu tenisa. Rubljov se danas plasirao u polufinale turnira, a da od početka nije odigrao nijedan jedini sekund na takmičenju!

S obzirom na to da je osmi nosilac, Rubljov bio slobodan u prvom kolu. Na drugom stepeniku ga je čekao Rišar Gaske, ali je Francuz predao meč pre nego što je počeo. Tako je ruski teniser stigao do četvrtfinala, gde je trebalo da ukrsti rekete sa Martonom Fučovičem.

Međutim, šok i u današnjem programu. I Mađar je odustao od daljeg nastupa na turniru, te je i on predao meč Rubljovu, a da nije ni izašao na teren!

Tako je ruski as prošao tri kruga turnira, a da teren nije ni video. Ovo je najlakše zarađenih 52.595 dolara u istoriji tenisa. Međutim, takve stvari znaju da budu jako kontraproduktivne, jer remete takmičarski ritam tenisera.

Ako mu se i naredni protivnik ne skloni s puta bez borbe, Andrej Rubljov će se za finale boriti sa pobednikom meča Dominik Tim – Roberto Bautista Agut.

Source link

Slicni artikli

Top