You are here
Home > Fudbal > Irska bez prvog golmana dolazi u Beograd

Irska bez prvog golmana dolazi u Beograd

Portal logo

Čekaju još u taboru reprezentacije Srbije da vide spiskove rivalskih timova za start mundijalskih kvalifikacija.

Dragan Stojković je otvorio karte do kraja, objavio ceo spisak igrača na koje računa, dok njegove kolege Fernando Santos iz Portugalije i Stiven Keni iz Republike Irske to još nisu učinili.

Ipak, selektor Irske je otkrio danas da neće moći da računa za martovske utakmice na prvog golmana reprezentacije Darena Rendolfa. Kelti će igrati protiv Srbije u prvom kolu, 24. marta na Marakani, a moraće da se oslone na rezervnog čuvara mreže.

Imamo problem ispred gola. Pričao sam sa Darenom Flečerom prethodnih dana, ali Vest Hem mu neće dozvoliti da nam se pridruži. Ima i dalje problem sa kukom i butinom, zbog kojeg ne može da ispucava loptu. To mu stvara nelagodu i definitivno neće biti u kampu za početak kvalifikacija“, otkrio je Stiven Keni.

Na gol će verovatno Liverpulov čuvar mreže Kajomin Kelerer, mada ni on nije sto odsto fit, preskočio je nekoliko treninga sa ekipom prethodnih dana.

Golmani nisu jedini koji zadaju glavobolju selektoru. Na megdan Srbiji definitivno neće putovati ni štoper Šefild junajteda Džon Igan, krilo Stouka Džejms Meklin, niti vezista Kristal Palasa Džejms Mekarti, a neizvestan je i nastup Marka Traversa, igrača Bornmuta na pozajmici u Svindonu. 

Source link

Slicni artikli

Top