You are here
Home > Fudbal > Drago mi je što se Katai vratio, veoma drago!

Drago mi je što se Katai vratio, veoma drago!


Igrači koje je po 50. put predvodio Dejan Stanković su tokom cele utakmice dominirali i bili bolji rival na terenu, a šef stručnog štaba šampiona Srbije bio je zadovoljan posle utakmice.

– Korektan meč, dobro smo ušli u utakmicu. Ponovo kažem da igramo na svaka tri dana, a ovo je jedna od tih utakmica u kojoj smo bili u solidnom ritmu. Naravno da je bilo dosta pozitivnih stvari u našoj igri, a moram da istaknem da mi je veoma drago zbog povratka Kataija koji je odigrao 90. minuta posle duge pauze i vratio se u ekipu. Kao što je poznato, imamo problema sa igračima koji su zaraženi korona virusom, uskoro se vraćaju Falćineli i Falko, a čekamo i Sanoga – počeo je Stanković i dodao:

Foto: RAS Srbija

Detalj sa meča FK Crvena zvezda – Mačva

– Svi fudbaleri su ispoštovali dogovor, tako da nemam šta da im zamerim. Mogu da razumem mentalni umor igrača, kao i fizički zamor, ali znamo šta nam je cilj. Idemo da se odmorimo, pa nas već u ponedeljak očekuje teško gostovanje Voždovcu, posle toga dočekujemo Mladost i završavamo ciklus koji je bio veoma naporan – rekao je Stanković.

Osvrnuo se Dejan Stanković na svoju 50. utakmicu kao trener na klupi Crvene zvezde i naglasio da sve zasluge idu igračima.

– Hvala igračima što su me nagradili pobedom na mojoj jubilarnoj 50. utakmici na klupi Zvezde. Sve zasluge idu momcima. Zaista njihov odnos, ponašanje i rad, me čini presrećnim što imam čast da ih vodim na 50 utakmica. Nadam se da ćemo zajedno provesti još mnogo lepih trenutaka i doneti još uspeha Crvenoj zvezdi – zaključio je šef stručnog štaba srpskog šampiona.

VIDEO: Šta Ibrahimović sluša u svlačionici

Source link

Slicni artikli

Top